José Mourinho:

Hudflettes

José Mourinho (58) la skylda for tapet mot Chelsea på dommeren, men av eksperter og supportere er det ham selv som får slakten. Etter kampen nektet han også å svare på spørsmål om Gareth Bale (31).

FRUSTRERT: Tottenham-manager José Mourinho sammen med Heun-min Son etter tapet mot Chelsea torsdag kveld. Foto: NTB
FRUSTRERT: Tottenham-manager José Mourinho sammen med Heun-min Son etter tapet mot Chelsea torsdag kveld. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tottenham - Chelsea 0-1

Chelsea vant 1-0, i en kamp de dominerte, og stort sett var best på Tottenhams hjemmebane. En taktisk utklassing fra Chelseas nye manager, Thomas Tuchel, over Mourinho, konkluderer James Robson i Standard.

- Følelsen er at Mourinhos filosofi hører til i en annen tid. Til sammenlikning er Tuchels høye press, flytende formasjon og evne til å dominere kampen en helt annen verden, skriver Robson.

I TV 2s studio kom både Erik Huseklepp, og tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt med skarp kritikk av lagets innsats, og Mourinhos kampplan.

- «To dare is to do» er Tottenhams mangeårige motoo, men det var ingenting vågalt eller modig ved denne prestasjonen. Mourinhos lag fikk akkurat det de fortjente - ingenting, skriver BBCs Phil McNulty.

Nektet å svare på spørsmål

Det var Spurs' andre strake hjemmenederlag. Det er første gang i sin managerkarriere at Mourinho taper to strake hjemmekamper.

Selv valgte han ikke å svartmale prestasjonen i intervjuet etter kampen, og hevdet heller at de viste mye bra, og la skylda på dommeren for tapet. Han hevdet Chelseas straffe, hvor Eric Dier liggende felte Timo Werner inne i feltet, var av det billige slaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer