TRAVEL: Martin Ødegaard har en travel sommerferie.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
TRAVEL: Martin Ødegaard har en travel sommerferie. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

Hudflettet Ødegaard-behandling: - Jeg tror ikke Real Madrid er så bekymret

Travel sommer for 16-åringen.

(Dagbladet): I Dagbladet i dag langer Josimar-redaktør Frode Da Costa Lia ut mot det han mener nærmest er en rovdrift av vår nye fotballstjerne, Martin Ødegaard (16).

Les saken her (krever innlogging)

Ødegaard har nå en liten ferie, før han gir seg med på sesongoppkjøringen til Real Madrid 10. eller 11. juli. Men mens han har vært hjemme i Norge har han vært med på flere NFF-arrangementer på kort tid, og det er det som får Da Costa Lia til å reagere.

Ødegaard selv sa til Dagbladet han han føler seg bra, og Kjetil Siem i NFF sier at de prøver å skjerme ham samtidig som de ønsker å være åpne.

- Ikke bekymret Ødegaard tilbringer altså hverdagen i Real Madrid, der han stort sett er beskyttet året rundt. Hva måtte nå de mene om dette?

- Jeg tror ikke Real Madrid er så bekymret, for denne typen PR er bra for både ham og klubben. Han er en kommende «Galactico», og det norske og europeiske markedet er veldig viktig. Og Martin kan bli en stor stjerne, sier Ruben Jimenez til Dagbladet.

Jimenez er journalist den spanske storavisa Marca, og følger Real Madrid tett.

Han tror derimot ikke at Real Madrid vil nøle dersom «rovdriften» blir et problem.

- Hvis han blir brukt for mye, og det blir et problem, er det ingen tvil om at Real Madrid vil klage på det. Klubben ønsker å beskytte ham, og vil ikke tolerere noe som kan kollidere med jobben hans, sier Jimenez.