Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hughes: - Morten vil få sjansen

Gamst Pedersen satt ikke engang på benken i dag.

- Morten har stått på og jobbet veldig hardt den siste tiden. Men det er ikke rette tidspunktet for ham å spille, sa Hughes til NTB etter lørdagens svake og sjansefattige 0-0-kamp mot bunnkollega Crystal Palace på Selhurst Park.

Med resultatet ligger Blackburn tredje sist med 14 poeng og under nedrykksstreken. Hughes ønsker først og fremst å satse på de mer rutinerte spillerne for å få Blackburn vekk fra bunnstriden.

- Morten vil få flere sjanser til å påvirke laget denne sesongen, sier Mark Hughes.

Gamst Pedersen var med i troppen som reiste til London fredag ettermiddag. Men da laguttaket ble klart lørdag var Vadsø-gutten verken blant de 11 som skulle starte eller på benken.

- Man blir selvsagt skuffet. Jeg føler at jeg har gjort nok til å få sjansen, sa Gamst Pedersen til NTB før han dro nordover sammen med resten av laget.

- Blitt tøffere

Han fikk en liten vridning i kneet onsdag, fikk fri torsdag men trente uten problemer fredag.

- Jeg hadde vært klar til å spille, sier Gamst'n.

- Men jeg kommer til å få sjansen. Jeg hadde en prat med Hughes for en stund tilbake, og da sa han at jeg teknisk lå godt over snittet. Men jeg måtte bli tøffere. Og jeg har jobbet mye med akkurat det, sier den tidligere Tromsø-favoritten som ble hentet til balløya av daværende manager Graeme Souness.

Lørdagens dyst på Selhurst Park bar preg av at det er to lag i motgang. Blackburn måtte avslutte kampen med ti mann etter at innbytter David Thompson pådro seg sitt annet gule kort.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media