Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hughes: - Morten vil slå tilbake

Manageren forklarer Gamsts motgang.

• Direkte på Dagbladet.no: Følg Premier League på live.dagbladet.no fra kl. 13.45

Morten Gamst Pedersen har havnet i skyggen av David Bentley i Blackburn denne sesongen, men manager Mark Hughes er sikkert på at nordmannen kommer tilbake i storform.

Gamsten har bare scoret to ganger for Blackburn i år, og har formmessig ikke vært like god som i fjor da han fikk mye skryt for sitt gode spill. Samtidig må en ikke glemme at Vadsø-gutten tar mer ansvar defensivt enn tidligere.

Blackburn har denne sesongen flyttet mer spill over mot høyresiden der David Bentley har imponert så mye at han har spilt seg inn på det engelske A-landslaget.

- Morten har hatt en periode der han har vært skuffet over egen form, men det kan skje med alle spillere. Kanskje er det Bentleys framgang som har gjort at vårt spill har flyttet seg noe fra venstre til høyre side, og det har fått konsekvenser for Mortens spill, tror Hughes.

- Men jeg har sett nok av ham på trening og i kamp til at jeg vet at han gjør alt for å være betydningsfull, sier Blackburn-manager Mark Hughes.

Gamst og Blackburn har den siste uken vært i Orlando, Florida på treningsleir. Rapportene derfor forteller om en innsatsvillig og sprudlende Gamst.

Kanskje slår han tilbake allerede mot nedrykkstruede Bolton søndag.

SKUFFET: Morten Gamst Pedersen er skuffet over sin egen form, bekrefter Blackburn-manager Mark Hughes. Men han er samtidig sikker på at den norske landslagsspilleren slår tilbake. Foto: PAUL ELLIS/AFP/SCANPIX
SKUFFET: Morten Gamst Pedersen er skuffet over sin egen form, bekrefter Blackburn-manager Mark Hughes. Men han er samtidig sikker på at den norske landslagsspilleren slår tilbake. Foto: PAUL ELLIS/AFP/SCANPIX Vis mer

- Slik jeg kjenner Morten fra tidligere så vet jeg at han er en type som kan spille seg tilbake i toppform. Han gjorde det i fjor da han hadde en liten nedtur i en kort periode. Han kan slå tilbake igjen, og har mange kvaliteter selv om han ikke har fått vist det fram i så stor grad den siste tiden, sier Hughes.

- Gode spillere som Morten kommer alltid tilbake, fortsetter waliseren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media