NY JOBB: Mark Hughes er ansatt som ny manager i Queens Park Rangers. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix
NY JOBB: Mark Hughes er ansatt som ny manager i Queens Park Rangers. Foto: Glyn Kirk, AFP/ScanpixVis mer

Hughes er ny QPR-sjef

Mens Warnock freser mot sparkingen.


(Dagbladet): Mark Hughes er ansatt som ny manager i Queens Park Rangers, melder klubbens nettside.

London-klubben sparket Neil Warnock i helga, og allerede i går var Hughes i forhandlinger med klubben.

- Det føles bra å være tilbake i fotballen og å være manager for QPR, sier den tidligere Wales-, Blackburn-, Manchester City- og Fulham-manageren.

Ambisjoner Klubben ligger i øyeblikket rett over nedrykksplass, og i første omgang er det en redningsaksjon Hughes skal iverksette.

Samtidig tyder uttalelsene hans på at klubbens malaysiske eier og styreleder Tony Fernandes har lovet å bla opp for forsterkninger.

- Jeg er fullstendig klar over utfordringen på kort sikt og lang sikt, og jeg er virkelig begeistret over ambisjonene til eierne, sier Hughes.

Fernandes skryter av Hughes' meritter i Premier League og erfaringen fra både klubb- og landslag.

SUR: Neil Warnock mener QPR gjorde feil i å gi ham sparken. Foto: Olly Greenwood, AFP/Scanpix
SUR: Neil Warnock mener QPR gjorde feil i å gi ham sparken. Foto: Olly Greenwood, AFP/Scanpix Vis mer

- Mark har et sterkt ønske om å prestere som manager, og har allerede hatt enorm suksess i karrieren sin. Ambisjonene hans står i stil med ambisjonene til styret, og vi er veldig fornøyd med å ha ham ved roret.

Skuffet Warnock Samtidig er gamlesjefen Neil Warnock i dag ute og beklager seg over at han ikke fikk sjansen til å fortsette i jobben.

- Jeg tar fullt ansvar for det som har skjedd og hvor vi ligger. Vi ligger i Premier League, og det er en fantastisk liga, sier han til Sky Sports News.

Han mener han ikke har noe å skamme seg over i løpet av tida han fikk i klubben.

- Jeg har antakelig gjort ti års arbeid på 22 måneder med tanke på tingene jeg har måttet holde ut med og hanskes med i klubben. Jeg er skuffet over å måtte dra nå. Jeg tror vi kunne løst den vanskelige oppgaven vi hadde med to eller tre forsterkninger, men sånn er livet.