- Hughes fullstendig uvitende om at han skulle få sparken

Ble kalt inn på teppet etter kampslutt, ifølge fagforeningsleder.

FIKK FYKEN: Mark Hughes var ifølge ligamanagerenes interesseorganisasjon fullstendig uvitende om at han kom til å få sparken som City-manager etter kampen mot Sunderland. Klemmen til klubbkaptein Kolo Touré var en av waliserens siste handlinger som sjef for de lyseblå.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales
FIKK FYKEN: Mark Hughes var ifølge ligamanagerenes interesseorganisasjon fullstendig uvitende om at han kom til å få sparken som City-manager etter kampen mot Sunderland. Klemmen til klubbkaptein Kolo Touré var en av waliserens siste handlinger som sjef for de lyseblå.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Helt siden Manchester City ble verdens rikeste klubb over natten i månedsskiftet august/september 2008, har den nye klubbledelsen ved gjentatte anledninger understreket viktigheten av langsiktighet og kontinuitet, slik tilfellet har vært hos byrivalen sørvest i Manchester.

I går kveld brøt imidlertid styreformann Khaldoon Al Mubarak med egne prinsipper og ga manager Mark Hughes fyken med to seirer på 11 kamper som begrunnelse.Ryktene om Hughes' avgang uavhengig av resultatet i kampen mot Sunderland verserte allerede på fredag i britiske medier, men selv var «Sparky» fullstendig uvitende om at framtiden hans ble diskutert på styrerommet, ifølge Richard Bevan, som er sjef for ligamanagerenes interesseorganisasjon (LMA).- Han ble innkalt til et møte der han ble informert om at kontrakten hans var blitt hevet. Jeg tror imidlertid avgjørelsen ble tatt for en stund siden, sier Bevan til BBC Radio 5 live.

Det er ingen dristig påstand, i og med at erstatteren var på plass i det øyeblikk Hughes-sparkingen ble kunngjort. Roberto Mancini satt ringside på City of Manchester Stadium og så sitt nye lag slå Sunderland 4-3 i en meget underholdende fotballkamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer