Hughes garanterer at City ville fått suksess

- Beklager sterkt at jeg ikke får være med på det.

BITTER AVSKJED: Mark Hughes er full av anger for at han ikke får fortsette å bygge videre på det han har startet på i Manchester City.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLIS
BITTER AVSKJED: Mark Hughes er full av anger for at han ikke får fortsette å bygge videre på det han har startet på i Manchester City.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Etter å ha uteblitt fra pressekonferansen etter kampen mot Sunderland og forholdt seg taus etter at Manchester City ga ham sparken i går kveld, har Mark Hughes utstedt en pressemelding der han meddeler hvilke tanker han gjør seg om behandlingen han har fått av klubben.

- Jeg er ekstremt skuffet over ikke å ha blitt gitt muligheten til å fullføre planene mine for klubben. Jeg satte meg ned og pratet med eierne før sesongen, og vi ble enige om at en plassering blant de seks beste i Premier League eller å ta rundt 70 poeng var en realistisk målsetning. Dette ble også videreformidlet til spillerne, så vi visste alle hvor vi sto, heter det i uttalelsen som er publisert på nettsiden til League Managers Association (LMA).

Selv føler Hughes at han var på god vei til å innfri målsetningene for sesongen. På tross av bare to seirer på de 11 siste kampene, har City god kontakt med lagene som kjemper om den siste Champions League-plassen, og han har også tatt klubben til semifinale i ligacupen mot Manchester United.

- Selvsagt ønsker alle i klubben flere seirer, men vi var absolutt i rute i forkant av min avgang. Bare i det siste har vi tatt strålende seirer mot både Arsenal og Chelsea, skriver Hughes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer