Hughes opprørt over Fabregas-gest

- Han viste meg manglende respekt.

(Dagbladet.no): Arsenal likte dårlig å måtte ut i omkamp mot Blackburn etter 0-0 på Emirates i går. Da spillerne gikk av banen, ble manager Mark Hughes oppsøkt av supertalentet Cesc Fabregas - men ikke fordi han hadde så lyst til å takke for kampen.

Fotografene fanget opp hvordan en tydelig irritert Blackburn-manager gestikulerte heftig med armene mot den unge spanjolen.

Etterpå avslørte Hughes hvorfor han reagerte så sterkt som han gjorde.

- Da vi skulle takke for kampen, stilte den unge mannen meg et spørsmål jeg syntes var respektløst, sier Hughes.

- Han spurte om jeg hadde spilt for Barcelona, og da jeg svarte ja, ristet han på hodet som om han ikke kunne tro det. Deretter sa han: «Vel, det var ikke Barcelona-fotball.»

Angret seg

Hughes ble solgt til Barcelona i 1986 mens Terry Venables trente laget, men var ingen stor suksess og ble bare værende et år.

Fabregas har tidligere spilt for Barcelonas B-lag, og har fortsatt et stort hjerte for den spanske storklubben. Etter den lille feiden med Hughes angret han raskt, og inntok en mer ydmyk tone.

ERTET HUGHES: Her har Cesc Fabregas nettopp ristet på hodet etter å ha fått bekreftet at Mark Hughes en gang spilte for Barcelona. Foto: REUTERS
ERTET HUGHES: Her har Cesc Fabregas nettopp ristet på hodet etter å ha fått bekreftet at Mark Hughes en gang spilte for Barcelona. Foto: REUTERS Vis mer

- Jeg gikk inn i garderoben for å beklage. Jeg er veldig ung og har fortsatt mye å lære, sier han.

Men det forhindrer nok ikke Blackburn-manageren fra å bruke episoden som en ekstra motivasjon foran returoppgjøret på Ewood Park.

• Din mening: Må Hughes tåle såpass?