Hughes raser mot urettferdig dømming

-Forskjellsbehandler de fire store.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Ligacup direkte fra kl. 20.45: Blackburn - Arsenal og Manchester C - Tottenham

(Dagbladet.no): Blackburn-manager Mark Hughes går knallhardt ut mot dommerstanden i Premier League og anklager pipeblåserne for å favorisere de «fire store».

- De har en tendens til å la tvilen komme storklubbene til gode, men jeg kan ikke se at dette gjelder for Blackburn. I stedet registrerer jeg at gule kort deles villig ut. Derfor havner vi alltid i faresonen for røde kort, sier Hughes ifølge Daily Telegraph.

Tilfeldigvis kommer utspillet fra Hughes samme dag som Blackburn møter serieleder Arsenal til kvartfinale i Ligacupen. Dermed legger Hughes press på kveldens dommer Mike Riley for å gi Gamsten og lagkameratene så rettferdig behandling som mulig.

Flest røde kort

Da Brett Emerton fikk marsjordre i kampen mot Wigan på lørdag, var dette det femte røde kortet en Blackburn-spiller har pådratt seg denne sesongen. Det er to mer enn nærmeste lag på disiplinæroversikten i England.

Likevel synes ikke Hughes laget han leder er særlig verre enn konkurrentene. I stedet mener han at de andre slipper billigere unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer