Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hughes tror City avgjør ligagullet

Liker stempelet som bråkete nabo.

VENNLIGE NABOER: Det var en god tone mellom Mark Hughes og Alex Ferguson før kampen søndag. City-sjefen mistenker nå at United ser på City som en ekte rival. Foto: AP/Jon Super
VENNLIGE NABOER: Det var en god tone mellom Mark Hughes og Alex Ferguson før kampen søndag. City-sjefen mistenker nå at United ser på City som en ekte rival. Foto: AP/Jon Super Vis mer

||| (Dagbladet.no): Bråkete naboer, det var betegnelsen Manchester United-sjef Alex Ferguson brukte om byrival City etter 4-3-seieren søndag.

Skotten følte han endelig fikk husfred med knockouten på overtid mot City søndag.

Nå fortsetter ordkrigen, City-sjef Mark Hughes tar sir Alex' uttalelser som en bekreftelse på at Premier Leagues mestvinnende lag ser seg over skulderen når det gjelder den slitsomme naboen.

- Jeg tror ikke vi har lagd så mye støy som noen vil ha det til. En bråkete nabo? Med tanke på lydnivået på fansen vår kan du kanskje si det. De vet at Manchester City ikke forsvinner med den innstillingen vi viste på Old Trafford, sier Hughes til Daily Mirror.

Han tror Fergusons raseri i oppkjøringen til kampen forteller en god del.

- Jeg tror folk begynner å skjønne å skjønne at vi kommer til å påvirke det som skjer denne sesongen. Tidligere har sir Alex kanskje angrepet lag når de ser ut som rivaler. Hvis det er det som skjer nå, så er det helt ok for oss, sier Hughes.

City ble omtalt som kjepphøye av Ferguson før helga. Den tidligere United-spissen gjør ikke mye for å endre inntrykket.

- De vet at vi er her for å bli, de vet at vi påvirker hvem som vinner Premier League i årene framover. Vi vinner kanskje ikke ikke ligaen eller blir et topp 4-lag før det har gått flere sesonger, Men vi kan stoppe andre lag fra å gjøre det, sier Hughes.

Tapet mot United var de lyseblås første for sesongen. Laget er på fjerdeplass på tabellen, med én kamp mindre spilt enn Liverpool, United og Chelsea.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling