Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hugo Lloris: - Et tidsspørsmål før Tottenham vinner et trofé

Tottenham er for fullt med i kampen om Premier League-tittelen og henger med i FA-cupen. Kaptein Hugo Lloris tror London-klubbens trofétørke snart er over.

SIKKER: Hugo Lloris er trygg på at Tottenham kommer til å vinne en tittel i nær fremtid.   Foto: Michael Zemanek
SIKKER: Hugo Lloris er trygg på at Tottenham kommer til å vinne en tittel i nær fremtid. Foto: Michael Zemanek Vis mer

London (NTB-Reuters): Forrige gang Spurs vant et trofé var i ligacupen i 2007/08-sesongen. Da hadde Tottenham gått uten å vinne noe siden de vant samme turnering i 1999. Nå tror Lloris at klubben er nærmere et gull enn på lang tid.

- Laget er ungt, men vi er nesten på et nivå som gjør oss klare til å kjempe for trofeer. Det er bare et tidsspørsmål, men med denne mentaliteten og atmosfæren, utvikler ting seg raskere enn normalt, sier Lloris.

- Vi ønsker alltid å forbedre og utvikle vår mentalitet til å bli et vinnerlag. Veien er fortsatt lang, men vi føler at vi alle forbedrer oss og vi begynner å bli veldig sultne, tilføyer franskmannen.

I Premier League ligger klubben på fjerdeplass med 42 poeng, fem poeng bak serieleder i Leicester. I fjerde runde i FA-cupen denne helgen venter Colchester.

- Alle vet hva cupene handler om. For å komme langt må du spille bra og være heldig med trekningen, sier Lloris.

(©NTB)