LAGER NY WRESTLINGLIGA: Den kjente wrestleren Hulk Hogan vil vise at kortvokste wrestlere er fantastiske idrettsutøvere. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/Scanpix
LAGER NY WRESTLINGLIGA: Den kjente wrestleren Hulk Hogan vil vise at kortvokste wrestlere er fantastiske idrettsutøvere. Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP/ScanpixVis mer

Hulk Hogan lager wrestlingliga for kortvokste

Slåsskjempen er snart tilbake på skjermen.

(Dagbladet): Den kjente wrestleren Hulk Hogan skal tilbake på tv-skjermen i en ny serie som fokuserer på kortvokste wrestlere, ifølge Radaronline.

Hogan skal hjelpe de kortvokste med å starte en ny profesjonell liga.

Kabelnettverket TruTV har bestilt seks episoder av serien, som skal hete «Hulk Hogan's MCW», en forkortelse for Micro Championship Wrestling, ifølge The Hollywood Reporter.

Gjennom serien skal seerne få et inntrykk av hva som må til for å få i gang en profesjonell wrestlingliga.

- Utrolige ferdigheter MCW har som mål å vise verden at kortvokste mennesker er seriøse idrettsutøvere som er fast bestemte på å lykkes.

- Serien skal utforske den fascinerende wrestlingverdenen til kortvokste mennesker, sier Hogans advokat David Houston, og forteller at man får et innblikk i en helt annen livsstil.

- Den viser de utrolige fysiske ferdighetene og den sanne styrken til kortvokste mennesker.

«HOGAN KNOWS BEST»: «Hulken» stilte opp i en realityserie med ekskona Linda (nummer to fra høyre) og barna deres Brooke (nummer to fra venstre) og Nick. Her er de på MTV Video Music Awards i New York i august 2006. Foto: Reuters/Lucas Jackson/Scanpix
«HOGAN KNOWS BEST»: «Hulken» stilte opp i en realityserie med ekskona Linda (nummer to fra høyre) og barna deres Brooke (nummer to fra venstre) og Nick. Her er de på MTV Video Music Awards i New York i august 2006. Foto: Reuters/Lucas Jackson/Scanpix Vis mer

Hogan skal veilede de kortvokste wrestlerne angående rekruttering og trening. Han skal også hjelpe til med den forretningsmessige siden av ligaen.

Frisk fra ryggplage I fjor gjennomgikk Hogan en stor ryggoperasjon hvor hele ryggmargen måtte gjenoppbygges. Nå er wrestlingproffen frisk og rask igjen, og ifølge advokaten i bedre form enn han har vært på 15 år.

«Hulken» er allerede erfaren i realitybransjen. I 2005 stilte han opp i serien «Hogan knows best», som fokuserte på ham selv, den daværende kona Linda, og barna deres Brooke og Nick.

Hogan giftet seg med kjæresten Jennifer McDaniel i desember.

«Hulk Hogan's MCW» serien får sannsynligvis premiere til sommeren. Det gjenstår å se om den kommer på norske tv-skjermer.

NY KONE: Hulk Hogan giftet seg med Jennifer McDaniel i desember i fjor. Foto: AP Photo/Chris O'Meara/Scanpix
NY KONE: Hulk Hogan giftet seg med Jennifer McDaniel i desember i fjor. Foto: AP Photo/Chris O'Meara/Scanpix Vis mer