«Hulken Carew»

- Arsenal-forsvaret ble til slutt kuttet i biter av Norges svar på Hulken, skriver engelske The Sun. John Carew får både ris og ros i europeiske aviser i dag.

John Carew stjeler overskriftene i spanske aviser i dag. Også engelske og skandinaviske aviser omtaler Store-Johns vinnermål i går. Men de har heller ikke glemt missene til Carew i første omgang.

- Ved et av disse mysteriene fotballen er full av, var det banens sannsynligvis dårligste spiller som sendte Valencia til semifinalen for andre året på rad. John Carew, som var katastrofal inntil det avgjørende øyeblikket, steg midlertidig ut av mørket og scoret det avgjørende målet, skriver spanske El Pais.

- Carew fullførte Valencias drøm, skriver El Mundo.

- Hevn over fansen

Både El Mundo og Valencia-avisa Levante beskriver hvordan Carew revansjerte sløsingen tidlig i kampen da han gikk til værs og nikket inn matchvinneren.

- John Carew, syndebukk for tre dager siden, ble helten på en ny magisk aften på Mestalla. Målet hans var verdt en europeisk semifinale, skriver Marca.

- Med et kvarter igjen fikk John Carew en perfekt hevn over den nådesløse Valencia-fansen, skriver danske Ekstrabladet.

- I går startet fansen på Mestalla-stadion å bli utålmodige når Carew misset noen sjanser. men han slo til med et glansnummer i lufta og sendte Valencia-fansen til himmels, skriver Expressen.

Mr. Big

Engelske aviser roser spillet til Arsenal - helt fram til Tony Adams ble slått i hodeduellen mot Carew.

- Wenger krevde tøft spill fra Tony Adams og Martin Keown - og fikk det. Men til slutt hadde ikke de tre Arsenal-amigos noe svar på 195 cm høye John Carew. Mr. Big himself, skriver The Sun.

Og fortsetter:

- Akkurat da det så ut som om Arsenals heroiske innsats i andre omgang skulle lykkes, ble det kuttet i biter av Norges svar på Hulken.

  • Hulkfakta: Opprinnelig er historien om Hulken en klassisk 1960-talls tegneserie fra Marvel Comics. Også kjent fra tv-serien «The Incredible Hulk». Hulken er den snille dr. Bruce som blir en svær rettferdighetssøkende grønn kjempe når det dukker opp urettferdighet i nærmiljøet.
HULK, HULK: Engelske The Sun synes John Carew fra Lørenskog minner om Hulken, eller «The Incredible Hulk».