Hull på medaljeplass i Premier League

Slo West Ham i dag.

(Dagbladet.no): HULL - WEST HAM 1-0:

Hull har hatt en imponerende seriestart etter opprykket, og oppturen fortsatte i dag. Michael Turners mål fem minutter inn i andre omgang sikret sesongens femte seier, og en imponerende tredjeplass på tabellen i klubbens aller første sesong på høyeste nivå.

Å si at seieren i dag var rettferdig er å overdrive. Gianfranco Zolas menn var best i alt på KC Stadium. Bortsett fra å sette ballen i mål.

Tverrliggertreffet minuttet etter Turners vinnermål var det nærmeste West Ham kom, og Zola så ut som om han hadde blitt ranet da dommeren blåste for full tid.

Det hadde han på sett og vis også, og ranerne fra Hull er i ferd med å sikre seg nok poeng til å kunne cruise gjennom sesongen.

- Det handler om stolthet og selvtillit. Vi har bevist at vi kan dra til steder som St. James\' Park og ikke bare få et hederlig resultat, men også vinne, sier Hull-manager Phil Brown til BBC.

Borteseire mot Newcastle, Arsenal og Tottenham er imponerende for et mannskap og en klubb som aldri har vært på toppnivå tidligere, selv om spillet Hull viste i dag ikke kommer til å ende med medalje i årets Premier League.

HOLDT I SJAKK: Craig Bellamy og West Ham var best mot Hull, men tapte likevel 1-0 for de imponerende nykommerne. Foto: AFP/ ANDREW YATES
HOLDT I SJAKK: Craig Bellamy og West Ham var best mot Hull, men tapte likevel 1-0 for de imponerende nykommerne. Foto: AFP/ ANDREW YATES Vis mer
Hull på medaljeplass i Premier League