HAR IKKE GITT OPP HÅPET: Rune Almenning Jarstein håper og tror det fortsatt finnes en mulighet for at han blir Hull-spiller.  Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.
HAR IKKE GITT OPP HÅPET: Rune Almenning Jarstein håper og tror det fortsatt finnes en mulighet for at han blir Hull-spiller. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet.Vis mer

Hull trakk budet på Jarstein da Viking krevde mer penger

- Veldig kjedelig, sier keeperen.

(Dagbladet): Championship-klubben Hull trakk i løpet av helgen budet de hadde lagt inn på landslagskeeper Rune Almenning Jarstein, skriver Stavanger Aftenblad.

Ifølge Aftenbladet trakk Hull seg fullstendig da Viking møtte fem-millioners-budet med et motbud på seks millioner.

- Det overrasker meg at Hull legger ballen død på denne måten, men jeg ser ikke bort fra at det kommer flere tilbud fra andre klubber på Almenning Jarstein, sier klubbdirektør til Arne Larsen Økland til aftenbladet.no.

Jarstein selv tar nyheten med en solid porsjon skuffelse, men tror ikke alt håp er ute.

- Jeg tror fortsatt det er muligheter. Jim (Solbakken, agent) skal ringe meg i formiddag. Det hadde vært veldig kjedelig om Hull trekker seg for godt, for jeg ser på det som en fantastisk mulighet. De ligger i toppen av Championship, så dette er noe som frister, sier landslagskeeperen til Dagbladet.

For øyeblikket er det Manchester United-utlånte Ben Amos som vokter målet for Hull. Lånekontrakten går ut i januar, så i utgangspunktet var bordet dekket for Jarstein.

- Du vet aldri i fotballen. Plutselig er alt dødt, og så kan det blusse opp igjen. Kanskje Hull har funnet seg en annen keeper, sier han.

- Men du står ikke i mål for Viking neste sesong?

- Jeg har som kjent veldig lyst til å prøve meg utenlands, men det er ikke bare bare for en keeper å dra ut. Det må være riktig. Og med tanke på keepersituasjonen i Hull burde det finnes muligheter. Så jeg håper fortsatt at noe kan skje, sier Jarstein.

Agent Jim Solbakken vil ikke si noe om Hull-forhandlingene, men registrerer at Viking har offentliggjort at de har vært i forhandlinger.

- Jeg kan ikke si så mye mer enn at vi jobber ganske bredt med saken, og at jeg håper jeg kan hjelpe Rune til å få en ny klubb. Jeg har selvfølgelig flere ting på gang, sier Solbakken til Dagbladet.

- Kan du si noe om hvilke ligaer du jobber mot?

- Nei.

- Tror du Jarstein kommer seg ut i Europa i løpet av vinteren?

- Ja, det er det jeg jobber mot, men det er jo ikke alltid jeg lykkes heller, sier Solbakken.