INNBYTTER: Bernt Hulsker har startet på benken i alle de tre kampene til Start denne sesongen. Her er han på banen mot Molde sist lørdag. 
Foto: Tor Erik Schrøder, Scanpix
INNBYTTER: Bernt Hulsker har startet på benken i alle de tre kampene til Start denne sesongen. Her er han på banen mot Molde sist lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder, ScanpixVis mer

Hulsker blir vikar for Veigar Pall

- Vi har hatt ham i tankene tidligere, sier Jönsson.

|||

(Dagbladet): Stabæk låner Start-spiss Bernt Hulsker (32) fram til 1. august, melder stabak.no. Hulsker har startet på benken i de tre første kampene til Start denne sesongen.

Stabæk trenger en erstatter for Veigar Pall Gunnarsson som kan miste størsteparten av vårsesongen etter ankelskaden i helga.

Hulsker, som har fortid i Molde, Vålerenga og svenske AIK, trener med Stabæk allerede i formiddag.

- Dette skyldes at vi er nødt til å skynde oss langsomt med både Veigar (Pall Gunnarsson) og Thorstein (Andersen Aase). Vi håper at begge er tilbake så fort som mulig, men det er usikkert, sier Jan Jönsson til Dagbladet.

- Pratet med ham førGunnarsson fikk den negative beskjeden at ankelskaden i verste fall kan sette ham ut av spill i hele 12 uker, mens Aase har «slått opp» hodeskaden han har slitt med en stund.

- Vi har hatt Hulsker i tankene tidligere, og har pratet med ham før. Derfor er ikke dette et sjansespill, men begge parter vet hva de får, sier Jönsson.

- Og hva får Stabæk i Hulsker?

- Vi får en klok fotballspiller, som er tofotet, og som vi tror kan gå inn i en rolle ganske umiddelbart, der han vet hva vi ønsker, sier Stabæk-sjefen.

Må se anJönsson sier Hulsker kan være aktuell for en startplass allerede over påske, men varsler at de må se an hvor raskt spissen finner seg til rette på Fornebu Arena.

Det norske overgangsvinduet stenger ved midnatt i dag.

KAN BLI BORTE LENGE: Stabæk frykter at skaden til Veigar Pall Gunnarson kan sette ham ut av spill fram til sommeren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
KAN BLI BORTE LENGE: Stabæk frykter at skaden til Veigar Pall Gunnarson kan sette ham ut av spill fram til sommeren. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer