LEGEMSFORNÆRMELSE: Bernt Hulsker har vedtatt et forelegg på 10 000 kroner etter legemsfornærmelse og bråk på offentlig sted. Foto: Tor Erik Schrøder, Scanpix
LEGEMSFORNÆRMELSE: Bernt Hulsker har vedtatt et forelegg på 10 000 kroner etter legemsfornærmelse og bråk på offentlig sted. Foto: Tor Erik Schrøder, ScanpixVis mer

Hulsker bøtelagt for slag mot dørvakt

Start-spissen vedtok forelegg på 10 000 kroner.

||| Bernt Hulsker vedtok et forelegg på 10 000 kroner etter at Start-spissen slo til en dørvakt i Kristiansand natt til søndag.

Fædrelandsvennens nettutgave skrev søndag at en profilert idrettsutøver måtte tilbringe natten i fyllearresten.

- Vedkommende er ilagt et forelegg på 10 000 kroner etter legemsfornærmelse og bråk på offentlig sted. Forelegget er vedtatt, og saken er med det avsluttet fra politiets side, sier Arne Kjønstad ved Agder politidistrikt til VG Nett.

Start-direktør Sveinung Hovstad skal snakke med Bernt Hulsker om saken i dag.

- Jeg kan bekrefte at jeg skal snakke med Bernt om denne saken i morgen (mandag), men jeg vil ikke si noe mer om dette før jeg får alle fakta på bordet, sier Hofstad til Fædrelandsvennen.

Hovstad vil ikke si noe om hva slags reaksjoner saken kan få for Hulsker fra klubbens side.

- Det har jeg ingen kommentar til. Vi må få fram fakta i saken, sier Hovstad til VG.

Hulsker er for tiden skadd og var ikke aktuell til søndagens kamp mot Lillestrøm. Start tapte kampen 2-3.

Start-trener Knut Tørum visste ikke mye om saken i går.

- Hvis det som sies stemmer, er det veldig trist for Bernt og oss. Slike situasjoner ønsker vi ikke at skal oppstå, sier Tørum til TV 2.

(NTB)