Hulsker erter nykommerne

Ivar Morten Normark tror mange av Moldes trofaste tribuneslitere nå vender ryggen til klubben. Det takker han Bernt Hulsker for.

ÅLESUND (Dagbladet): Etter siste serierunde i fjor uttalte Molde-spiss Bernt Hulsker at Molde var sikret seks gratispoeng mot Ålesund.

Til Dagbladet i dag gjentar han gjerne påstanden.

- Ja, jeg står fortsatt for dette, sier han på telefon fra treningsleiren i Danmark - vel vitende om at Aalesund banket Molde 3- 0 1. februar. Han har ingenting imot å fyre ytterligere opp under sunnmøringenes drøm om å stoppe kjeften på ham:

- Men for guds skyld, det handler jo om et lokaloppgjør, sier Bernt og flirer.

Sympatien snudd?

Ivar Morten Normark tviler på at MFK-spissen vet hva han utløser.

- Jeg opplever at han har fått distriktet til å vende seg til oss istendetfor til Molde. Det blir som om den hovne, rike, erfarne Røkkeløkka-spilleren ser ned på lille Aalesund og skal mobbe oss bort. Da får folk sympati for oss isteden. Den konsekvensen er jeg ikke sikker på om han var klar over, sier Normark.

Flere ganger har han fått bekreftet teorien sin.

- Jeg var på Åndalsnes (i Romsdal) og holdt foredrag onsdag. Der traff jeg folk som tidligere har reist til Molde og kost seg på fotballkamp. De trakk fram nettopp uttalelsen fra Hulsker som et argument for å reise til Ålesund istedenfor å se oss slå Molde, sier Normark.

Lavpanna

Dette tar Hulsker med stor ro:

- Om noen små ord fra meg får folk til å reise fra Romsdal til Sunnmøre, så får de bare gjøre det. Lite jeg kan gjøre med folk som er såpass lavpanna, sier han.

Normark har personlig stor sans for Hulsker.

- Han har litt ufortjent fått et rykte som sur og grinete. Jeg opplever ham ikke slik. Hulsker er en spennende type, annerledes - og slike trenger et fotballag. Det han sa om gratispoeng sa han nok med et snev av provokasjon. Og jeg har veldig sansen for at vi krydrer tilværelsen i et ellers grått og kjedelig Fotball-Norge, sier Normark.

Hulsker takker hjertelig for Normarks raushet.

- Som jeg skulle sagt det sjøl. Dette varmer å høre. Jeg er mektig fornøyd om jeg har klart å få opp temperaturen med å si så lite.

NORMARK PÅ BARMARK: Trener Ivar Morten Normark tror at Bernt Hulsker sparker seg sjøl og Molde på leggen ved å undervurdere Aalesund. I går trente han laget sitt på Giske ILs flotte gressbane 15 minutters kjøretur fra byen.