Hulsker får ikke ny Start-kontrakt

- Uakseptabel oppførsel, sier klubben. Får tre kampers karantene.

FORLATER START: Bernt Hulsker får ikke forlenget kontrakten sin med Start som går ut etter sesongen. I tillegg gir klubben ham tre kampers karantene etter at han slo en dørvakt og havnet i fyllearresten i helga. Foto: Erling Hægeland, Dagbladet
FORLATER START: Bernt Hulsker får ikke forlenget kontrakten sin med Start som går ut etter sesongen. I tillegg gir klubben ham tre kampers karantene etter at han slo en dørvakt og havnet i fyllearresten i helga. Foto: Erling Hægeland, DagbladetVis mer

||| (Dagbladet): Start har etter noen dagers tenketid bestemt seg for sin reaksjon mot Bernt Hulsker.

Spissen får tre kampers karantene av klubben. I tillegg sier Start i en pressemelding at de ikke kommer til å forlenge Hulskers kontrakt, som går ut etter sesongen.

Årsaken til reaksjonen er at han slo en dørvakt på utestedet Kicks i helga. Hulsker tilbrakte også natt til søndag i fyllearresten.

Hulsker vedtok et forelegg på 10 000 kroner, og kom mandag med en kraftig beklagelse både til dørvakta han slo, lagkameratene sine, Start og klubbens supportere.

Sørlandsklubben begrunner sin reaksjon mot Hulsker slik:

«Start har de siste dagene vurdert reaksjoner overfor Bernt Hulsker i etterkant av helgas hendelse på et utested i Kristiansand. For klubben har det vært viktig å være tydelig på at dette er en uakseptabel oppførsel. Hulsker har selv lagt alle kort på bordet og vist en oppriktig vilje til å rydde opp. Det har vært konstruktive samtaler mellom ledelsen i Start og Hulsker.»

Selv om klubben ikke vil forlenge Hulskers kontrakt, sier de at de vil la spilleren trene med Start ut sesongen og at de er innstilt på å legge til rette for Hulskers framtid som fotballspiller.