Hulsker lei av hetsen

VIF-spiss Bernt Hulsker ga Ragnvald Soma og Brann svar på tiltale.

(Dagbladet.no) Brann-stopperen Soma kalte Vålerenga-spilleren juksemaker og beskyldte ham for å ha brukt en ufin albue i forrige møte. Hulsker svarte med å sende Soma og Brann ut av Royal League.

-  Jeg er lei av dette. Jeg registrerer det, men det går inn det ene øret og ut det andre. Har hørt det før, for å si det sånn. Jeg orker ikke å tenke mer på dette og synes jeg har vært nok i pressen på grunn av dette, sier Bernt Hulsker til Dagbladet.

-  Dårlig skrevet

I garderoben etter kampen ga han klart uttrykk for hva han mente om Somas utspill i Aftenposten.

-  Det var dårlig skrevet, sa han med et lurt smil.

Hulsker har i flere år blitt stemplet som ei urokråke. Og ofte med god grunn. Trener Kjetil Rekdal visste hva han fikk da han hentet den tidligere Molde-spilleren på en toårskontrakt før denne sesongen.

-  Hulsker svarte bra på utskjellingen i avisa, sier Rekdal - som har fortalt ham hva som kreves.

-  Jeg minner ham om hvordan han skal oppføre seg. Det er greit å være engasjert. Og innlevelse er bra. Men en må bli ferdig med det også, sier Rekdal til Dagbladet.

Rullering

For i går kveld både oppførte og spilte Bernt Hulsker med en innlevelse som var mer enn en håndfull for Brann-forsvaret.

Allerede etter ni minutter tok han pent vare på innlegget fra Stefan Ishizaki og ga hjemmelaget 1- 0.

-  Vi vant, og det er alltid greit å score, sier Hulsker - som fikk en smell i leggen underveis. Men som er sikker på at han er klar til helgas kamp mot Tromsø.

Til den kampen varsler trener Rekdal skifter fra det b-pregede Vålerenga-laget som i går fullstendig tok over kampen etter at Brann hadde et par gode målsjanser før pause. Og mens Brann-trener Mons Ivar Mjelde klaget over mangel på guts, var ikke Rekdal overrasket over at hans gutter hadde plenty.

-  Nei. Jeg er fornøyd. For det er det jeg forventer av dem, sier Rekdal - som selvsagt varsler bytter til Tromsø-kampen. Også framover på banen. Med en Steffen Iversen i snarlig bedring - er det ikke selvsagt at å senke Brann vil holde til en plass i startelleveren.

-  Det vil bli rulleringer framover. Alt etter som hvem vi spiller mot. Bernt kan også spille med Steffen, sier Rekdal.

-  Tøft

-  Det blir tøft framover å få en plass på laget. Nå kan Rekdal velge og vrake. Det er helt opp til meg sjøl på hva jeg leverer, sier Hulsker, som mente han kunne ha blitt enda mer brukt på den dårlige Ullevaal-matta i går.

-  Jeg synes jeg fikk litt lite baller å jobbe med. Men det hadde kanskje med at jeg ikke tok nok initiativ sjøl, sier en ydmyk Bernt Hulsker.

BLAFFEN: Bernt Hulsker gidder ikke tenke mer på hetsen. Her blir han gratulert etter scoringa av Freddy dos Santos.