Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hulsker reddet Molde

Bernt Hulsker, som ble straffet med kampkarantene etter et pub-besøk, reddet Molde mot formsterke Brann i NM-cupen i kveld. Tre mål lagde Hulsker mot bergenserne.

Molde - Brann 3-0 (2-0) (

Bernt Hulsker 1-0 (13)

Bernt Hulsker 2-0 (20)

Bernt Hulsker 3-0 (66)

Bernt Hulsker har hatt en turbulent uke. Først ble han vraket fra Molde-laget fordi han var på pub, samtidig som Molde slet med flere tap og sviktende motivasjon blant spillerne. Det hjalp ikke stort at Molde-eier Røkke skjelte ut spillerne sine på et møte, og forlangt 100 prosent tillit, ellers kunne de som ville forlate klubben.

I dag møtte Molde Brann i fjerde runde, og Hulsker plasserte det bergenske forsvaret på plass med tre mål. Riktignok gjorde han ikke et ekte hattrick, men tre mål er likvel imponerende i en kamp mellom to topplag.

I de andre kampene som ble spilt i kveld, gjorde eliteserilagene rent bord. Moss slo ut Lyn, mens Lillestrøm plasserte Strømsgodset på sidelinjen.

Lyn - Moss 0-3 (0-2)

0-1 Hans Erik Ramberg (8)

0-2 Ramberg (28)

0-3 Ramberg (83)

Lillestrøm - Strømsgodset 3-0 (0-0)

1-0 Magnus Powell (56)

2-0 Arild Sundgot (81)

3-0 Magnus Powell (88)

Norges Fotballforbund har i kveld trukket hvem som skal møtes i neste runde. Bodø/Glimt møter Lillestrøm, Viking spiller mot Vålerenga, Odd Grenland må bryne seg mot Moss, mens Start eller Tromsø møter Molde. Kampen mellom Start og Tromsø er utsatt til 26. juli på grunn av sykdom blant Tromsø-spillerne.

REDDET MOLDE:</B> Bernt Hulsker sørget for alle tre målene til Molde i kampen mot Brann.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media