Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hulsker scoret fire

Bernt Hulsker er utestengt når Molde møter Lillestrøm i kveld. En fuktig bytur førte til at klubbledelsen valgt å sette angriperen på tribunen. I helga scoret han fire mål for Moldes 2. lag.

Moldes 2. lag utklasset Dahle hele 7-2 i helga. Bernt Hulsker scoret fire av Moldes mål. I kveld sitter han på tribunen og ser lagkameratene i aksjon mot Lillestrøm. Hulsker er utestengt og bøtelagt etter at han ble observert mens han drakk alkohol på to utesteder i rosebyen etter 0-1 tapet for Rosenborg sist onsdag. Hulsker er den eneste Molde-spilleren som er utestengt - på byen var han imidlertid ikke alene.

- Hele saken er uheldig, både for meg og klubben. Vi var flere fra laget som gikk ut denne kvelden, og jeg liker ikke det inntrykket som kan sitte igjen hos folk som kun har lest tabloidavisene, om at jeg var halvveis beruset på treninga dagen etter. Det er milevis fra sannheten, sier Hulsker til Sunnmørsposten.

Bernt Hulsker har spilt seks kamper fra start, og har scoret ett mål for Molde så langt denne sesongen. 22-åringen har hatt en tøff tid etter den mye omtalte byturen forrige uke. Nå ser han framover og lover å komme sterkt tilbake - på banen.

- Vi har hatt nok motgang og negativ fokusering på oss nå. Tapte kamper, dårlig spill, omstridt kapteinsskifte, strid om omkamp og lite fornøyde benkeslitere må ikke få råde grunnen for lenge. Om kort tid er dette forhåpentligvis historie, og vi igjen kan vinne kamper og stå unisont sammen for å bli best mulig. Jeg godtar derfor straffa lojalt, og skal komme sterkt tilbake, sier Hulsker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media