Hulskers herlige hevn

Bernt Hulsker har fått kritikk for filming og stygt spill i serieinnledningen. I dag slo Molde-spilleren tilbake med hat trick på 16 minutter.

Det svinger rundt den hurtige Molde-spissen. I fjor ble Hulsker satt ut av laget etter at han drakk øl etter en kamp mot Rosenborg.

I innledningen av årets sesong har Hulsker måttet tåle kritikk fra motstandere og fotballekspertise på grunn av filming og ufint spill. Sist mot Tromsø måtte Hulsker ta plass på benken.

Men i dag fikk Hulsker sjansen igjen - og grep den. Til de milde grader. Odd Inge Olsen scoret Moldes to første mål, før hurtige Hulsker overtok showet.

Unggutten la på til 3-0 like før pause. Etter en times spill på Røkke-løkka satte han inn ytterligere to mål i løpet av ett minutt.

- Jeg har fokusert på det sportslige. Kampen i dag var kanskje et resultat av det, sier Hulsker til TV2.

- Det var veldig godt å score igjen.

For Bryne-trener Erik Brakstad ble kvelden like nedslående som den ble oppmuntrende for Hulsker. Brakstad håpet på poeng mot klubben han ble sparket fra i fjor. Men det skulle raskt vise seg at det ble vanskelig for Brakstads menn.

Etter 19 minutters spill hadde Odd Inge Olsen allerede fikset 2-0-ledelse. Hulskers hat trick-show gjorde ydmykelsen total.

- Det var tøft å tape 5-0. Men når jeg først skulle tape 5-0, så var det kanskje greit at det skjedde mot Molde, sier Brakstad.

(Dagbladet.no)