Håndball-EM i Sverige:

Humor før EM-drama: Delte ut gullet ei uke før finalen

Selvsikre dansker? Eller bare godtesyke?

DANSKE OPTIMISTER?: Danskene spiser gullsjokolade før Norge-kampen i kveld. Det fikk Dagbladets fotograf erfare da han våknet opp til ei fylt julestrømpe på kampdagen. Det danske landslaget hadde ved en glipp også gitt Dagbladets utsendte gullsjokolade. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DANSKE OPTIMISTER?: Danskene spiser gullsjokolade før Norge-kampen i kveld. Det fikk Dagbladets fotograf erfare da han våknet opp til ei fylt julestrømpe på kampdagen. Det danske landslaget hadde ved en glipp også gitt Dagbladets utsendte gullsjokolade. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Norge - Danmark, klokka 20.45

HELSINGBORG (Dagbladet): De norske håndballjentene og Danmark møtes til toppkamp i hovedrunden i kveld og vinneren av matchen er så godt som klar for semifinalene i Göteborg der medaljene skal deles ut neste helg.

Men de danske jentene har tjuvstartet...

På spillerhotellet har nemlig danskene hengt opp julestrømper på dørene til spillernes hotellrom. Ved det som trolig er en glipp har Dagbladets fotograf Bjørn Langsem også fått en julestrømpe hengende på døra. I dag, før Norge-kampen, våknet han opp til en strømpe med gull i. Riktignok en sjokolade-variant.

Men de danske spillerne tar ingenting på forskudd - til tross for tre strake seire i EM-åpningen.

Danmarks største stjernespillere snakker faktisk ned egne sjanser.

- Det er klasseforskjell på lagene. Norge er gode på alt og vi må ha en maksdag for å slå dem, sier målvakt Sandra Toft til Dagbladet.

- Du mener virkelig at Norge er så mye bedre?

- Ja. Norge er flere klasser bedre enn alle lag her i EM. Motstanderen er avhengig av å ha en god dag. Vi gir aldri opp, men det er ingen tvil om hvem som er favoritter. Det norske laget er sterkt i alle posisjoner, sier Toft, som spiller i Larvik til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer