Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hun ble bortvist fra sidelinja fordi spillerne ikke klarte å konsentrere seg

TV-reporteren var for vakker for spillerne.

 FORSTYRRER:  TV-reporteren Katarina Srekovic (innrammet) jobber fra indre bane under Røde Stjernes kamper. Hun har blitt bedt om å forlate sin plass, fordi spillerne blir forstyrret av henne. Her er Partizan Beograds Petar Grbic (til venstre) i duell med Røde Stjernes Luka Jovic. Foto: NTB Scanpix / Instagram
FORSTYRRER: TV-reporteren Katarina Srekovic (innrammet) jobber fra indre bane under Røde Stjernes kamper. Hun har blitt bedt om å forlate sin plass, fordi spillerne blir forstyrret av henne. Her er Partizan Beograds Petar Grbic (til venstre) i duell med Røde Stjernes Luka Jovic. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer

(Dagbladet): Serbiske Katatarina Srekovic fryktet lenge for jobben, etter at flere av de Røde Stjerne-spillerne visstnok ble distrahert av hennes nærvær.

25-åringen jobber som anker for et tv-program som omhandler den serbiske storklubben. Det har gitt henne adgang til indre bane under Røde Stjernes kamper.

Srekovic hevder at hun ved flere anledninger har blitt bedt om å forlate sin plass tett på banen, siden flere spillere skal ha blitt distrahert av hennes utseende.

I tillegg skal de yngre spillerne ha slitt med å svare på den vakre 25-åringens spørsmål.

- Jeg innrømmer at det var et problem i starten, men nå tror jeg de har blitt vant til meg, sier hun ifølge Daily Mail.

- Jeg ble spurt om jeg kunne forlate banen flere ganger. Jeg distraherte de som spilte og spillerne klaget på at de ikke klarte å konsentrere seg, fortsetter Srekovic.

Røde Stjerne Beograd er mest kjent for å ha vunnet serievinnercupen i 1990/1991. I år er de utestengt fra Champions League på grunn av brudd på reglene om økonomisk fair play.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media