OVERLEVDE DRAMA: Bokseren Rola El-Halabi ble skutt for snart to år siden. I går gjorde hun comeback i bokseringen. Foto: EPA/Stefan Puchner
OVERLEVDE DRAMA: Bokseren Rola El-Halabi ble skutt for snart to år siden. I går gjorde hun comeback i bokseringen. Foto: EPA/Stefan PuchnerVis mer

Hun ble skutt av stefaren for to år siden - nå er hun tilbake i ringen

- Jeg er fornøyd med comebacket.

Rola El-Halabi, bokseren som ble skutt av stefaren sin for snart to år siden, er tilbake i bokseringen, men tapte i comebacket.

27-åringen som så vidt overlevde skuddene fra stefaren, møtte italienske Lucia Morelli lørdag kveld i kamp om flere mindre VM-titler i lettvektsklassen. Den italienske jenta, som tidligere har tapt VM-kampen for Cecilia Brækhus, gikk av med seieren etter å ha vunnet hos to av de tre dommerne. Den tredje dommeren dømte uavgjort.

Morelli fikk seieren med dommerstemmene 97-93, 96-95 og 95-95 etter de ti rundene. Det var en jevn og tøff kamp med 4000 tilskuere på tribunen.

TILBAKE: Rola El-Halabi. Foto: AFP PHOTO/ Marijan Murat/GERMANY OUT
TILBAKE: Rola El-Halabi. Foto: AFP PHOTO/ Marijan Murat/GERMANY OUT Vis mer

- Jeg er ikke glad for at jeg tapte denne kampen, men jeg synes jeg bokset en god kamp, og de aller fleste boksere på dette nivået har gått på et tap eller to, sa El-Halabi etter kampen.

- Likevel vil jeg si at jeg er fornøyd med comebacket mitt. Det ble som ventet, og selv om jeg tapte, kommer jeg til å fortsette boksekarrieren min, sa El-Halabi, som er en god venninne av Cecilia Brækhus. Den norske verdensmesteren ble kåret til «Årets navn» på idrettsgallaen lørdag kveld.

(NTB)