- Hun burde heller snakke om kjæresten sin, som var gift og har barn

Heftig ordkrangel mellom Maria Sjarapova og Serena Williams.

(Dagbladet): Maria Sjarapova har ikke slått Serena Williams på ni år, siden hun slo henne i Wimbledon-finalen i 2004.  I morgen starter verdens eldste tennisturnering igjen, og de to tennisstjernene er nå i en heftig ordkrangel.

-Kjedelig I en artikkel i Rolling Stone skriver forfatteren av artikkelen at Serena Williams snakker med søsteren Venus på telefon, da hun snakker om en «topp fem-spiller, som er veldig forelsket». Williams skal ha sagt følgende til søsteren:

- Hun begynner alle intervju med «jeg er så glad» og «jeg er så heldig», det er så kjedelig. Hun kommer fortsatt ikke til å bli invitert på de kule festene. Og hvis hun vil være sammen med en fyr med et iskaldt hjerte, så værsågod.

Artikkelforfatteren konkluderer med at Williams sikter til Maria Sjarapova, som nå dater Grigor Dimitrov, en eks av Williams.

- Snakk om kjæresten På gårsdagens pressekonferanse i forbindelse med Wimbledon fikk Sjarapova spørsmål om hva hun synes om Williams uttalelser.

- Når alt kommer til alt har vi en enorm respekt for det som blir gjort på banen. Jeg synes heller hun skal snakke om ferdighetene og prestasjonene sine, i stedet for alt annet som skaper oppmerksomhet og uenighet, svarte Sjarpova, men benyttet seg av muligheten til å sende et stikk tilbake til Williams.

- Hvis hun vil snakke om noe personlig kan hun vel snakke om sitt eget forhold og om kjæresten hennes som var gift, og nå må skille seg, og har barn. Snakk om andre ting, men ikke trekk oppmerksomheten mot andre ting. Hun har så mye positivt i livet sitt, og det er det jeg synes hun burde snakke om.

Williams har blitt linket til treneren sin Patrick Mouratoglou, som inntil nylig var gift. De har ikke bekreftet forholdet sitt, men i en kommentar i The Guardian i går svarte Mouratoglou følgende til Sjarapovas uttalelser:

IKKE BEKREFTET:  Det går rykter om at Serena Williams og treneren hennes Patrick Mouratoglou dater, men paret har ikke bekreftet forholdet. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / NTB Scanpix
IKKE BEKREFTET: Det går rykter om at Serena Williams og treneren hennes Patrick Mouratoglou dater, men paret har ikke bekreftet forholdet. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har ingen formening om det hun sa, men min rolle er å tenke på tennis, og hjelpe Serena å bli bedre, og oppnå det hun ønsker. Jeg er bare her på grunn av tennisen.

Uheldig sitat I intervjuet med Rolling Stone kom Williams også med noen kontroversielle uttalelser om en voldektssak i USA.

- Uten å legge all skylda på jenta, men når man er 16 år gammel, og så beruset som hun var, burde man ha lært en lekse av forelderene sine: «Ikke ta imot drikke fra andre», sa Williams.

KJEDELIG: Serena Williams hinter om at hun synes Maria Sjarapova er kjedelig. Foto: AFP PHOTO / WILL OLIVER / NTB Scanpix
KJEDELIG: Serena Williams hinter om at hun synes Maria Sjarapova er kjedelig. Foto: AFP PHOTO / WILL OLIVER / NTB Scanpix Vis mer