Hun engasjerte seg i idretten for å følge opp sine fire sønner

FOTBALLMAKTA: I dag er Marianne Brynildsen Fotball-Norges 9. mektigste.

LEDER FOR VALGKOMITEEN: Marianne Brynildsen leder komiteen som 15. januar kommer med innstillingen til tingmøtet på Lillestrøm i mars. Foto: Anders Augberg
LEDER FOR VALGKOMITEEN: Marianne Brynildsen leder komiteen som 15. januar kommer med innstillingen til tingmøtet på Lillestrøm i mars. Foto: Anders Augberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Folk har forskjellig inngang til det å ta et verv i fotballen. Min inngang skyldes mammarollen, sier 51-årige Marianne Brynildsen.

- Vi har fire gutter hjemme som spiller fotball, og jeg har en mann som har trent lag i alle år. Vi har lagt ned mye arbeid i den lokale fotballgruppa i 20 år, det har vært treninger, kamper, dugnader og det har vært Norway Cup.  

Omfattende verv

Og det var slik livet i fotballen startet for Marianne Brynildsen. Engasjementet i fotballgruppa i Furuset førte henne inn i Oslo Fotballkrets, hvor hun var nestleder i tre år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer