Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hun er årsaken til Henrys formsvikt

Derfor sliter pappa i Barca.

Thierry Henry sa onsdag at han sliter med å finne formen i Barcelona-trøye fordi han savner datteren sin.

30-åringen ble skilt fra kona Claire i fjor, kort tid etter overgangen fra Arsenal til Barcelona. Han får ikke se sin lille datter Tea så mye som han ønsker.

- Som dere vet har jeg noen personlige problemer. Datteren min er det viktigste i livet for meg, og jeg er ikke lykkelig. En far som ser datteren sin fem ganger på åtte måneder kan ikke være det, sa han.

- Den som har en datter selv kan forestille seg hvordan det føles. Jeg ber dere ikke om å gråte for meg, bare ikke snakk for meg, sa han.

Tidligere Arsenal-lagkamerat Robert Pires klaget i helgen over at Henry hadde reist fra Nou Camp uten å snakke med ham etter Villarreals 2-1-seier.

- Jeg hadde hastverk fordi jeg skulle treffe min datter, derfor ventet jeg ikke på ham, sa Henry onsdag.

Henry skrøt av legestaben i Barcelona som har hjulpet ham gjennom skadeproblemer, men medga at han har problemer med å tilpasse seg en uvant posisjon og en uvant spillestil.

- Tiden er inne for å slutte å sammenligne Barcelona-Henry med Arsenal-Henry. Jeg er den jeg er. Jeg klager ikke på trenerens taktiske valg, heller ikke på at jeg må spille på venstrekanten. Jeg prøver hele tiden å forbedre meg, sa han.

SAVNET ER STORT: Thierry Henry med datteren Tea på armen i 2006. Nå gjør fraværet fra lillejenta at franskmannen sliter med å prestere i Barcelona. Foto: REUTERS/SCANPIX
SAVNET ER STORT: Thierry Henry med datteren Tea på armen i 2006. Nå gjør fraværet fra lillejenta at franskmannen sliter med å prestere i Barcelona. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

På spørsmål om hvilken forbedring som vil gjøre størst utslag, var han klar.

- Om jeg får se datteren min mer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media