ROSENBORG-SPILLER: Nicki Bille Nielsen. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
ROSENBORG-SPILLER: Nicki Bille Nielsen. Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

- Hun er en av få som alltid har trodd på meg. Jeg elsker deg

Nicki Billes hyllest.

(Dagbladet): Nicki Bille Nielsen (26) scoret fire mål da Rosenborg feide over 3.-divisjonslaget Kolstad i cupen denne uka.

- Jeg har noe å bevise overfor trenerne. Min vei tilbake på laget går gjennom å prestere, sa dansken etter 10-2-seieren.

Bille forsøker å vinne tilliten tilbake etter fylleskandalen i påsken. I dag hyller han sin mor på sosiale medier.

Han skriver:

«Gledelig morsdag til alle mødre. Jeg vil likevel takke min fantastiske mor spesielt. Hun har alltid vært der i tykt og tynt. Hun tenker alltid på barna sine før seg selv, og har bare vært den beste mor jeg kunne tenke meg. Hun er en av svært få som alltid har trodd på meg, og støttet meg. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte, mor. Du er virkelig et godt menneske med et godt hjerte.»

For ordens skyld: Danmark har morsdag i dag.

Siktet Bille er siktet for å ha bitt en politimann etter en fuktig kveld i København. Under tvil fikk han komme tilbake i RBK-varmen, mot alkoholforbud.

- Jeg må vise at jeg er fokusert. At jeg scorer fire mål - selv om det er mot et 3.-divisjonslag - er et godt signal, sier Bille.

Etter cupseieren dro han til Danmark for å besøke sønnen Milas. I dag følger den familiekjære dansken opp med en hyllest av sin mor.

Bortekamp Rosenborg møter for øvrig Sandnes Ulf borte i morgen.

Laget må vinne, for ikke å miste kontakten med teten i Tippeligaen.

- Jeg vil ikke tenke på det som skjedde i påsken. Det er ikke bra med for mange negative tanker i hodet, sier Bille. Nå vil han gjøre seg bemerket og ikke utenfor banen.