- Hun er ikke en del av livet mitt

Balotelli krever farskapstest.

FORELDRE?: Raffaella Fico hevder hun skal ha barn med Mario Balotelli. Balotelli er derimot ikke overbevist om at han er faren. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/NTB Scanpix og Stella Pictures
FORELDRE?: Raffaella Fico hevder hun skal ha barn med Mario Balotelli. Balotelli er derimot ikke overbevist om at han er faren. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/NTB Scanpix og Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Mandag meldte Mario Balotellis ekskjæreste, Raffaella Fico (23), at hun venter barn med fotballstjernen.

Balotelli selv er ikke like sikker - og krever en farskapstest.

Det skriver blant annet Goal som gjengir en pressemelding fra Balotelli.

HYLLET KJÆRESTEN: Mario Balotelli scoret mot Blackburn i februar, og viste fram denne t-skjorta med en hyllest til kjæresten Raffaella. Foto: AP Photo/PA, Dave Thompson
HYLLET KJÆRESTEN: Mario Balotelli scoret mot Blackburn i februar, og viste fram denne t-skjorta med en hyllest til kjæresten Raffaella. Foto: AP Photo/PA, Dave Thompson Vis mer

- Forholdet vårt tok slutt i starten av april, og siden har vi verken truffet, eller snakket med hverandre. Hun er ikke en del av mitt liv, og jeg er ikke en del av livet hennes, sier Mario Balotelli.

- Selv om jeg foretrekker å ikke snakke om privatlivet offentlig, er jeg tvunget til å klargjøre mitt forhold med Raffaella Fico en gang for alle, sier Balotelli.

Forskjellige versjoner
Balotelli ble den store helten med to mål i Italias 2-1-seier mot Tyskland i EM-semifinalen. Rett før kampen fikk han vite om ekskjærestens påståtte graviditet.

- For noen dager siden fikk jeg gjennom andre personer vite at Raffaella er gravid. Derfor valgt jeg å kontakte henne for å finne ut om det var sant, sier Balotelli.

Det er en annen versjon enn Fico kom med.

- Jeg ringte ham opp rett før kampen mot Tyskland og sa til han at jeg venter barn. Etter en stund fortalte han meg at jeg hadde gitt han den beste nyheten som finnes, sa gravide Fico til det italienske magasinet Chi.

Skuffet Balotelli
Manchester City-spilleren setter spørsmålstegn ved troverdigheten til Fico.

- Jeg er veldig skuffet. Jeg tror ikke det er normalt å finne ut at du er gravid i fjerde måned. Jeg forstår ikke hvorfor hun ikke kontaktet meg med en gang, sier Balotelli.

VIL HA BEVIS: Mario Balotelli tror ikke på at ekskjæresten er gravid. Foto:  AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG
VIL HA BEVIS: Mario Balotelli tror ikke på at ekskjæresten er gravid. Foto: AFP PHOTO / FRANCISCO LEONG Vis mer

- Men jeg kommer til å ta alt ansvar hvis det bevises at jeg er pappa, sier Balotelli.

Han frykter Fico bare er ute etter publisitet og berømmelse.

- Dessuten plager det meg at hun har forsøkt å tjene penger på historier, bilder og intervjuer. Dette er første og eneste gangen jeg kommer til å snakke offentlig om dette, sier Balotelli.

PERLE: Mario Balotelli scoret to mot Tyskland. Foto: AP Photo/Frank Augstein
PERLE: Mario Balotelli scoret to mot Tyskland. Foto: AP Photo/Frank Augstein Vis mer
HELT: Mario Balotelli hadde et godt EM, og scoret blant annet to mål mot Tyskland. Foto: AP Photo/Michael Sohn
HELT: Mario Balotelli hadde et godt EM, og scoret blant annet to mål mot Tyskland. Foto: AP Photo/Michael Sohn Vis mer