Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hun er kåret til verdens mest sexy idrettskvinne

I morgen møter Cléopatre (23) Norges håndballjenter.

MØTER NORGE: Frankrikes målvakt Cleopatre Darleux er kåret til verdens mest sexy idrettskvinne av fransk sportsavis. I morgen møter hun Norges håndballjenter. Foto: AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF
MØTER NORGE: Frankrikes målvakt Cleopatre Darleux er kåret til verdens mest sexy idrettskvinne av fransk sportsavis. I morgen møter hun Norges håndballjenter. Foto: AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Norge er klare for mellomspillet i håndball-EM og møter Frankrike i morgen. De norske jentene har ikke imponert så langt i mesterskapet, og møter en hard nøtt i Frankrike.

Frankrike og Norge spilte VM-finale så sent som i desember i fjor, og de franske jentene vant 24-17 mot Sverige i EM i går. Spesielt målvakt Cléopatre Darleux (23) har vært god - og 23-åringen ble i november kåret til verdens mest sexy idrettskvinne av avisa L'Equipe.

Hun vant kåringen foran alpinisten Lindsey Vonn.

SPILLER MED BRILLER: Den franske målvakten Cleopatre Darleux .
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
SPILLER MED BRILLER: Den franske målvakten Cleopatre Darleux . Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

- Det er nok brillene mine, jeg er så sexy med brillene, haha. Nei, det er bare morsomt med mer fokus, sier Darleux, til L'Equipe, ifølge Aftonbladet.

Målvakten spiller med briller på grunn av en øyesykdom. Dette holdt på å gjøre henne blind forrige sommer.

- Jeg spilte med en infisert linse under en turnering i Norge, sier hun til Aftonbladet.

Den franske målvakten spiller til daglig i danske Viborg, sammen med blant annet norske Marit Malm Frafjord og svenske Johanna Alhm.

- Vi har ertet henne litt, men det er bare morsomt. Det er ikke ofte håndballspillere vinner slike kåringer, sier Ahlm til den svenske avisa.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!