- Hun er psykopat

Danske Lærke Møller etter russisk overfall i EM.

FIKK SMELLEN: Danske Lærke Møller omtaler russernes målvakt som psykopat etter det tøffe møtet med Russland i går.Foto: SCANPIX/AP/Jens Dresling
FIKK SMELLEN: Danske Lærke Møller omtaler russernes målvakt som psykopat etter det tøffe møtet med Russland i går.Foto: SCANPIX/AP/Jens Dresling Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte 20.15: Følg Ukraina - Norge i vårt håndballstudio!

(Dagbladet): Danmark har hatt en perfekt start på EM, og tok sin fjerde strake seier mot regjerende verdensmester Russland i går.

26-20-seieren kom etter et realt basketak, og dansk presse har nå døpt om landslaget til «det danske bokselaget» (tæskehold).

- Jeg er så imponert av laget som helhet, men ikke minst forsvaret. Spillerne banker jo løs på alt som kommer, og slår nærmest luften ut av motstanderen, sier målvakt Karin Mortensen til sporten.dk.

Også forsvarsspiller Trine Troelsen gliser når hun forteller om all julingen danskene deler ut.

- Det er jo moro å stå og slå løs på de store russerne, sier den danske jenta, som selv ikke er mer enn 172 cm på strømpelesten.

Psykopat Men danskene måtte også ta imot en del juling i går.

Den russiske målvakten Anna Sedoykina fikk direkte rødt kort etter en brutal takling da hun stilte seg i veien for en helt uforberedt Lærke Møller på vei framover.

- Akkurat da jeg snudde meg var hun der. Det var som å løpe rett i en mur, jeg så henne ikke. Hun er psykopat, hun skal jo trekke seg, sier Møller til sporten.dk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer