Hun er sentral i VM-video, men ble vraket fra troppen: - Føles som en iskald dusj

Stabæk-profil skuffet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cathrine Høegh Dekkerhus (22) har vært en landslagsprofil de siste åra og startet blant annet EM-finalen mot Tyskland for to år siden der hun skaffet et straffespark.

Men da landslagssjef Even Pellerud i dag offentliggjorde VM-troppen som skal representere Norge i sommerens mesterskap i Canada, var fraværet av Stabæk-spilleren blant de største overraskelsene.

23 spillere ble ramset opp - men ikke navnet til 22-åringen.

- Jeg er svært skuffet over at jeg ikke er en del av uttaket, samtidig respekterer jeg avgjørelsen, sier Dekkerhus til Dagbladet.

- Jeg skal jobbe hardt for det som kommer etter VM, og er stolt av å være en del av det å representere Norge. Dette er et bevis på at det er hard kamp om plassene, denne gang klarte jeg det ikke. Jeg vil jobbe hardt videre, og ønsker jentene masse lykke til i mesterskapet, sier Dekkerhus.

- Forferdelig tungt - Hvordan var det å få beskjeden?

- Jeg fikk beskjeden muntlig. Det var bare å lytte til informasjonen som ble gitt. Det var forferdelig tungt og skuffende. Når man har jobbet så målrettet mot noe, er det som en iskald dusj. Jeg trenger bare litt tid til å fordøye det, så skal jeg med sikkerhet reise meg igjen, sier Dekkerhus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer