- Hun er som en pitbull i ringen

Balogun skal straffes for egne feil, lover Brækhus.

KLARE TIL KAMP: Cecilia Brækhus (t.h.) fra Norge og Jessica Balogun fra Tyskland møttes under innveiingen på Murphy's Pub i Herning i Danmark i dag.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
KLARE TIL KAMP: Cecilia Brækhus (t.h.) fra Norge og Jessica Balogun fra Tyskland møttes under innveiingen på Murphy's Pub i Herning i Danmark i dag. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cecilia Brækhus er innstilt på å straffe sin gamle sparringpartner Jessica Balgun hver gang hun gjør feil i lørdagens VM-kamp i Herning.

- Hun kommer til å angripe hele tiden i ti runder, for hun er som en pitbull i ringen. Det er også helt klart at hun er sterk, godt trent og veldig motivert. Dessuten har Balogun bare en vei å gå, og det er framover.

- Balogun er også en bokser som vil forsøke å male meg i stykker med slag, men i ringen er det ikke alltid hun har hodet med seg. Hun blir ofte litt for ivrig og åpner seg, og da skal jeg benytte sjansen til å slå tilbake, sier Cecilia Brækhus til NTB.

Fredag ettermiddag møttes de to for første gang på vel et år på innveiingen før lørdagens VM-stevne i Kongrescenteret i Herning, der Brækhus setter alle de tre VM-titlene sine på spill mot den tyske jenta.

- Taktikken min må være å bevege meg mye. Jeg må bruke den gode teknikken jeg vet jeg har, sier Brækhus, som virker svært offensiv og går til kampen med høy selvtillit.

Hun har ikke vært i ringen på et halvt år, men nå er hun kvitt sykdom og plager med mandlene etter en operasjon, og mange mener vi vil få se en ny og mye mer aggressiv Brækhus i ringen i denne kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer