Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hun er undervurdert!

Kusken advarer spillerne.

BLOMSTER TIL PÅSKE. Gunnar Austevoll har gdoe muligheter til å få med seg blomster hjem rett før påske etter løpene på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
BLOMSTER TIL PÅSKE. Gunnar Austevoll har gdoe muligheter til å få med seg blomster hjem rett før påske etter løpene på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Hun er undervurdert av spillerne.

Cyrilja er tilsynelatende hardt meldt opp i grunnlaget. Men jeg synes ikke det er så stor forskjell på disse hoppene, forteller Gunnar Austevoll.

- Nå har hun fått et løp i kroppen og har ganske sikkert gått fram etter det. Jeg er spent i dag og tror hun kan kjempe om seieren. Men jeg må kjøre litt på sjanse, siden hun har raske hester innenfor seg. Men klaffer det, speeder hun fort.

Hun kan vinne dette løpet, mener Gunnar Austevoll.

Det er slik vi kjenner denne kusken best. Han kalles ikke "Gunnar dukkopp" uten grunn. Han er en mester til å finne de rette ryggene og smyge med til spurten skal settes inn.

Akkurat slik som Cyrilja trives best med.

En god sjanse til

Gunnar Austevoll mener han har en god sjanse til i forkant av påsken.

- Jeppeblesen er sprøytet i framknærne etter forrige start og er ganske sikkert enda bedre, enn han var på Sørlandet sist. Han tåler å gå litt i sporene. Det ser ut som en bra vinnersjanse, sier Gunnar Austevoll til Dagbladet.

- Fryktelig brunstig

Når det gjelder Frenchwoman så er han betydelig mer betenkt.

- Hun er fryktelig brunstig  og bare henger på stallveggen, forteller Gunnar Austevoll.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media