- Hun har det råeste skuddet jeg har sett

Og nå lever Riegelhuth-søstrene drømmen om gull.

SJU GOALER: Betina Riegelhuth jubler etter en av sine sju scoringer mot Spania i den første kampen i hovedrunden i kveld. Hun kom inn som en av de siste i EM-troppen, som har stått fram som en redningskvinne.
SJU GOALER: Betina Riegelhuth jubler etter en av sine sju scoringer mot Spania i den første kampen i hovedrunden i kveld. Hun kom inn som en av de siste i EM-troppen, som har stått fram som en redningskvinne. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Spania 29-26.

DEBRECEN (Dagbladet): Hun kom inn i EM-troppen som en av de aller siste, men Betina Riegelhuth har på rekordtid vist at hun kan være akkurat den matchvinneren Norge trenger når det står litt i stå for de som skal være best og gå foran.

Som mot spanjolene i kveld, da hun kom inn og hamret dem i senk med sju scoringer.

- Dette er den morsomste kampen jeg har spilt. Jeg fikk masse spilletid, og da er det utrolig gøy å få bidra slik jeg gjør, sier hun til Dagbladet etter bare sin 25. landskamp.

Ble syk Det er bare to dager siden hun ble isolert på eget rom etter at hun kastet opp etter kampen mot Ukraina. I kveld sto hun fram som den store redningskvinnen.

27-åringen har opplevd de store kontrastene de siste dagene.

- Jeg hadde en dårlig kveld da jeg ble syk, men jeg ble godt fulgt opp av lege og fikk restituert meg godt i går. Og så hadde jeg en god trening i dag morges. Da merket jeg at kroppen var på gang igjen, sier bakspilleren med det vanvittige skuddet.

- Jeg er glad det gikk over så fort.

Stolt Det er garantert storeøster og landslagsveteran Linn-Kristin Riegelhuth Koren (30) også. Og stolt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer