Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hun har fulgt Adam Johnson i retten. Nå røper hun sannheten om forholdet

Stacey Flounders (26).

BRUDD: Adam Johnson og Stacey Flounders har møtt i retten nesten hver dag under rettssaken mot fotballspilleren. Nå forteller Flounders at de ikke lenger er et par. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Adam Johnson og Stacey Flounders har møtt i retten nesten hver dag under rettssaken mot fotballspilleren. Nå forteller Flounders at de ikke lenger er et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere engelske landslagsspilleren Adam Johnson (28) er tiltalt for seksuell omgang med ei 15 år gammel jente.

I dag forklarer Stacey Flounders (26) seg i retten i Bradford. Kvinnen har fulgt Johnson i retten nesten hver dag - og er mor til deres ett år gamle datter.

Nå forteller Flounders at de ikke lenger er i et forhold.

- Vi skal bare forbli venner, sier Flounders i retten, gjengitt av blant annet Mirror og Daily Mail.

Mistanker Under utspørringen fra Johnsons forsvarer Orlando Pownall fortalte Flounders at hun mistenkte at kjæresten var utro. Adam Johnson har i retten innrømmet at han hadde kontakt med 15-åringen fra desember 2014 til februar 2015.

I samme periode var Stacey Flounders gravid med parets barn.

- Mistenkte du at han (Johnson) var utro mot deg? spurte Pownall.

- Ja, det gjorde jeg, svarte Flounders.

Kvinnen fikk også spørsmål om hun ser for seg ei framtid med Johnson.

- Nå, mener du? Nei, det gjør jeg ikke, svarte Flounders.

- Fortalte alt Adam Johnson ble pågrepet av politiet klokka 8 om morgenen 2. mars i fjor. Johnson nektet først for alt - og fikk støtte av Premier League-klubben Sunderland.

28-åringen ble i første omgang suspendert etter arrestasjonen, men fikk komme tilbake kort tid seinere. Han bidro også for at Sunderland berget plassen i ligaen.

Flounders forteller i retten i dag at Johnsons arrestasjon førte til at han innrømmet å ha truffet flere kvinner. Hun forteller også at hun mistenkte at kjæresten var utro mens hun selv var gravid.

- Jeg ba ham legge kortene på bordet. Jeg ville vite alt, og han fortalte meg. Han var veldig ærlig. Vi hadde nettopp fått en datter og ville bare være en familie, sier Flounders.

- Da han sa navnet hennes (15-åringen), gjenkjente jeg det etter at hun kontaktet meg på Twitter. Han fortalte meg bare ett av navnene, sier kvinnen.

På spørsmål om hvor mange kvinner Johnson innrømmet å ha vært i kontakt med, svarte Flounders «en del».

Par i fem år Adam Johnson og Stacey Flounders møttes første gang i oktober 2011 og etter én måned ble de et par. I 2013 flyttet de sammen i fasjonable Castle Eden, helt nord i England. Der bodde de i en villa til rundt 15 millioner kroner, melder britisk presse.

8. januar i fjor fikk paret deres første datter.

I retten er det blitt lagt fram en rekke meldinger og sms-er.

SAMMEN I RETTEN IGJEN: Adam Johnson og Stacey Flounders. Foto: REUTERS/Andrew Yates/ NTB Scanpix
SAMMEN I RETTEN IGJEN: Adam Johnson og Stacey Flounders. Foto: REUTERS/Andrew Yates/ NTB Scanpix Vis mer

I januar 2015, skrev Flounders følgende til kjæresten.

- Jeg vil ikke ha en ødelagt familien. Jeg vil at babyen skal vokse opp og bli pappas lille jente, skrev Flounders til Johnson, uvitende om det som skulle skje de neste månedene.

For snaue to uker siden smalt bomba for alvor. Sunderland sparket Adam Johnson etter at det ble klart at han erklærte seg skyldig i ett av tiltalepunktene.

- I lys av at Adam Johnson har erklært seg skyldig etter tiltalen har klubben i dag terminert hans kontrakt med umiddelbar virkning. Klubben vil ikke gi ytterligere kommentarer, het det i en pressemelding.

Johnson rakk å spille 19 kamper i Premier League denne sesongen. Han har også fått 12 kamper for det engelske landslaget.

Han kom til Sunderland i 2012, og før det var han i Middlesbrough og Manchester City. Johnson scoret ett mål da Sunderland spilte 2-2 mot Liverpool for to uker siden. Etter alle solemerker blir det hans siste nettkjenning på toppnivå.

SAMMEN I RETTEN IGJEN... Adam Johnson og Stacey Flounders. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I RETTEN IGJEN... Adam Johnson og Stacey Flounders. Foto: NTB Scanpix Vis mer