Therese Johaug

Hun har gull i alle distanser unntatt én. Therese Johaug om jakten på den siste

I sommer og høst har hun studert de beste for å ta steget helt opp. 

ØKT BEINSTYRKE: Therese Johaug (i midten, nærmest) har hatt framgang i sprint, men mangler fortsatt pallplassen. Her fra VM-løypa i Lahti i februar 2016, hvor hun ble nummer sju totalt.
ØKT BEINSTYRKE: Therese Johaug (i midten, nærmest) har hatt framgang i sprint, men mangler fortsatt pallplassen. Her fra VM-løypa i Lahti i februar 2016, hvor hun ble nummer sju totalt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KVITFJELL (Dagbladet): Du har sett Therese Johaug knuse langrennsfeltet mange ganger før, men du har aldri før sett Johaug kare seg opp på pallen i en sprint.

Forklaringen er selvfølgelig ganske enkel: Therese har rett og slett ikke hatt raske nok muskelfibre i kroppen til å hamle opp med de vasseste sprinterne.

Men i fjor nærmet hun seg for alvor. I Oberstdorf ble hun nummer fem på sprinten under Tour de Ski, og i den avsluttende sprinten i Tour of Canada hadde hun tredje beste prologtid.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer