LYKKELIGERE TIDER: Elin Nordegren sammen med Tiger Woods tilbake i 2009 før skandalene knyttet til golfspilleren begynte å rulle. Nå har hun tatt bladet fra munnen og forteller om forholdet til eksmannen. Foto: REUTERS/Hans Deryk/NTB Scanpix
LYKKELIGERE TIDER: Elin Nordegren sammen med Tiger Woods tilbake i 2009 før skandalene knyttet til golfspilleren begynte å rulle. Nå har hun tatt bladet fra munnen og forteller om forholdet til eksmannen. Foto: REUTERS/Hans Deryk/NTB ScanpixVis mer

Hun har ikke sagt et ord om Tiger på fire år. Nå bryter hun stillheten

- Det har vært vanskelig.

(Dagbladet): Skilsmissen, og den offentlige skittentøyvasken, mellom Tiger Woods og svenske Elin Nordegren tilbake i 2010 var en voldsom påkjenning 34-åringen.

Helt siden den gang har hun nektet å uttale seg om Tiger i noen sammenheng. Inntil nå.

- For barnas skyld Woods' sidesprang over en lengre periode ble til slutt for mye, og etter at de skilte lag har Nordegren jobbet med å få ting på avstand.

- Til å begynne med forsøker du å tone ned fiendtligheten for barnas skyld. Jeg skal ikke si at det ikke var vanskelig, men jeg tvilte aldri på at jeg ville komme over det, sier hun til People.

Hun sier også at forholdet mellom de to nå er godt, og at de omgås med tanke på barnas beste (Sam på 6 år, og Charlie på 5 år).

- Jeg har gått videre, og jeg er på et godt sted nå. Forholdet mitt til Tiger dreier seg bare om barna, og det fungerer virkelig bra. Jeg er veldig glad for at det er slik. Drømmen min var alltid at barna kunne ha to foreldre som elsker dem og viser respekt for hverandre - det føler jeg at de har nå

«Knust Det var på tampen av 2009 at utrohetsskandalene begynte å komme på løpende bånd.

Selv om Nordegren sier at hun selvsagt ble «knust» av nyheten, tvilte hun aldri på aldri på at de ville komme over det. Hun er selv skilsmissebarn og vet hvordan det er.

Nordegren, som nylig fullførte utdanningen som psykolog, sier at hun selv benyttet seg av terapi i tiden etter bruddet, og at hun fortsetter å «jobbe med seg selv».

En av tidenes beste Tiger Woods blir sett på som en av tidenes beste golfspillere. Han lå som nummer én på verdensrankingen i golf i fem år, ved to forskjellige anledninger. Første gangen var fra august 1999 til september 2004, og andre gangen fra juni 2005 til oktober 2010. Han var også nummer én fra fra 25. mars 2013 til 17. mai i år.

Han har vunnet flere major-turneringer, og er en av bare to golfspillere som har vunnet alle major-turneringene flere ganger. Han var lenge den best betalte golferen i verden, ifølge Forbes.

Etter at ekteskapet med Elin Nordgren tok slutt bestemte Tiger Woods seg for å ta en pause fra golf i noen måneder.