MISBRUKES: Caroline Wozniacki brukes i en slankereklame på Facebook som hun slett ikke har stilt opp på. Foto: Alan Diaz, AP / NTB Scanpix
MISBRUKES: Caroline Wozniacki brukes i en slankereklame på Facebook som hun slett ikke har stilt opp på. Foto: Alan Diaz, AP / NTB ScanpixVis mer

«Hun har mistet 3 kilo magefett på en uke»

Wozniacki misbrukt i slankereklame på Facebook.

(Dagbladet): Et bilde av den danske tennisstjerna Caroline Wozniacki blir brukt som illustrasjon til en slankereklame på Facebook, skriver Ekstra Bladet.

«Hun har mistet 3 kilo magefett på en uke, uten besvær, med disse to nye sjokkerende slanketipsene,» heter det i annonseteksten.

Men tennisspilleren har slett ikke stilt opp i noen reklame for sjokkerende slankemetoder eller for den saks skyld tatt av tre kilo magefett, sier manager Mikkel Nissen til avisa.

- Det er misbruk av Caroline, og det vil vi reagere på ved å ta de juridiske skritt som må til for å få stoppet det, sier han.

Lenken i annonsen er nå gjort inaktiv, men pekte tidligere til en slankeside myntet på kvinner. Nissen lover imidlertid at de vil finne ut av hvem det er som har laget annonsen.

- Vi skal finne ut av hvem som står bak, så vi kan be dem om å slutte med det samme. Deretter vil vi avgjøre om det er noe vi kan kjøre en juridisk sak på, sier manageren.

Den tidligere verdenseneren, som nå ligger på tiendeplass på WTA-rankingen, har blitt misbrukt i reklamesammenheng tidligere, men manageren mener dette er den frekkeste varianten så langt.

- Det er første gang det skjer på Facebook, og første gang det er på dette nivået, sier Mikkel Nissen.