Toppserien

Hun har pendlet i et halvt år og kombinert fotball med eksamener og russetid. Nå får idretten alt fokus

Ingrid Kvernvolden (19) kan endelig satse på fotball for fullt.

ENDELIG: Ingrid Kvernvolden fullførte denne uka videregående. Nå skal hun flytte og rette alt fokus mot fotballen. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
ENDELIG: Ingrid Kvernvolden fullførte denne uka videregående. Nå skal hun flytte og rette alt fokus mot fotballen. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Se Toppserien direkte på db.no lørdag og søndag

LILLESTRØM (Dagbladet): Hun har i flere år vært et av Norges mest lovende talenter i fotball. Nå kan Ingrid Kvernvolden (19) endelig satse på fotball for fullt.

Ungjenta signerte nemlig for Lillestrøm i fjor høst. Det siste halve året har hun fått kabalen til å gå opp med pendling mellom fotball i Lillestrøm og skole på Hamar. Torsdag hadde hun sin siste skoledag - og flytter snart nærmere hovedstaden for at hun kan rette fullt fokus på fotballen.

- Å gjøre dette i tre år tror jeg ville blitt tøft. Det har vært litt hektisk, spesielt siden det også har vært det siste året på skolen, og det er et viktig år. Men både skolen og Lillestrøm har lagt godt til rette for meg, sier Kvernvolden til Dagbladet.

Friår

For en kvinnespiller i Norge kan det være greit å ha noe å leve av ved siden av fotballen. Kvernvolden tar seg et «friår» før hun begynner på høyere utdanning. Da kan hun ha fullt fokus på fotballen.

19-åringen fra Brumunddal har vært en gjenganger på aldersbestemte landslag, og kaptein senest på U19-landslaget. Nå drømmer hun om å etablere seg i Lillestrøms førsteellever, og ta neste steg til U23-landslaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer