VET IKKE HVA SOM FEILER HENNE: Lindsey Vonn er innlagt på sykehus med smerter, og venter på svar fra legene. Amerikaneren har oppsøkt sykehuset flere ganger den siste tida. Foto: SCANPIX/AP/Giovanni Auletta
VET IKKE HVA SOM FEILER HENNE: Lindsey Vonn er innlagt på sykehus med smerter, og venter på svar fra legene. Amerikaneren har oppsøkt sykehuset flere ganger den siste tida. Foto: SCANPIX/AP/Giovanni AulettaVis mer

- Hun har smerter overalt og sier hun har vondt i skjelettet

Vonn har oppsøkt sykehuset flere ganger de siste ukene.

(Dagbladet): I morges ble det kjent at alpinstjernen Lindsey Vonn er innlagt på sykehus i Colorado på grunn av ukjent sykdom.

Nå forteller skiteknikeren hennes til AP at det ikke er første gang de siste ukene at Vonn har oppsøkt sykehuset på grunn av mystiske smerter.

- Hun fortalte meg at hun føler seg dårlig. Hun har smerter overalt og sier hun har vondt i skjelettet. Hun har vært på sykehuset to eller tre ganger, men dette er første gang hun har blitt der over natta, sier Heinz Haemmerle.

Kraftige magesmerter
Vonn har ikke trent siden hun kjørte ut i sesongåpningen i Sölden 27. oktober, men hun har ikke pådratt seg noen brudd eller andre skirelaterte skader.

Nå vet ikke folkene rundt henne når hun kan trene igjen.

- Hun avventer resultatene av tester gjennomført på grunn av kraftige magesmerter, sier Vonns talsmann Lewis Kay til nyhetsbyrået.

Bekymret
Lindsey Vonn avlyste et PR-arrangement sist fredag fordi hun ikke følte seg i form, og sto også over verdenscuprennet i slalåm i finske Levi for å forberede seg til rennene i Aspen senere i måneden.

Amerikaneren hadde egentlig håpet å kjøre utfor mot gutta i Lake Louise 24. november, men fikk avslag hos Det internasjonale skiforbundet (FIS).

- Vi har ikke hørt noe, så vi er litt bekymret. Det er ikke bra, sier Heads rennsjef Rainer Salzgeber.

Vonn har vunnet verdenscupen sammenlagt fire ganger.