Malin Aune i håndball-EM:

Hun har spilt mest av alle i EM-troppen

Malin Aune er blitt en nøkkelspiller for Norge.

SPILLER MEST: Malin Aune har mest spilletid av de norske EM-spillerne. Lynvingen har virkelig funnet formen. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån
SPILLER MEST: Malin Aune har mest spilletid av de norske EM-spillerne. Lynvingen har virkelig funnet formen. Foto: Fredrik Varfjell / Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Norge i EM-trøbbel

NANCY (Dagbladet): Ingen på det norske EM-laget har spilt mer enn Malin Aune (23). Hun har vært på banen i totalt 185 minutter av maksimalt 240 (fire kamper).

- Jeg er veldig fornøyd med spilletida. Det gir selvtillit, og jeg synes EM har vært positivt for min del, sier Aune til Dagbladet.

Med sine kvikke føtter, oppofrende spillestil og effektive avslutninger har Ranheim-jenta kanskje overrasket flere tv-tittere. Aune er blitt en nøkkelspiller på høyrekanten, viser tallene til Dagbladet. Og hun nyter mest tillit av alle spillerne til landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer