- Hun husker ingenting av fallet, så hun må ha vært bevisstløs en stund

Nystad hjem fra sykehuset i dag.

HUSKER IKKE FALLET: Claudia Nystad, her noen minutter før hun slo hodet i en issvull, husker ingenting av det som skjedde med henne. I dag reiser hun hjem fra sykehuset.
Foto: Martti Kainulainen / Lehtikuva / NTB scanpix
HUSKER IKKE FALLET: Claudia Nystad, her noen minutter før hun slo hodet i en issvull, husker ingenting av det som skjedde med henne. I dag reiser hun hjem fra sykehuset. Foto: Martti Kainulainen / Lehtikuva / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL MÜSTAIR (Dagbladet): Claudia Nystad falt underveis i jaktstarten i Oberstdorf i går og slo hodet i en issvull. Nystad, som er kona til den norske herrelandslagstreneren Trond Nystad, ble kjørt til sykehuset umiddelbart.

De første rapportene tydet på at hun ikke mistet bevisstheten, og at hun slapp unna med et sår på siden av hodet.

Nå viser det seg at det var langt mer dramatisk enn det.

- Hun husker ingenting av fallet, så hun må ha vært bevisstløs en stund, forteller Trond Dagbladet i sveitsiske Val Müstair i formiddag.

Tour de Ski-sirkuset reiste videre fra Oberstdorf i går kveld, og forbereder seg til morgendagens sprintløp i den høytliggende sveitsiske dalen.

Sprinten og resten av touren går naturlig nok uten Claudia Nystad.

- Det går bra med henne, hun fikk konstatert hjernerystelse på sykehuset, og kjører hjem i dag, sier Trond.

Selv skal han fullføre touren sammen med de norske herrene, for han vet at kona blir tatt godt vare på av det tyske laget og legene der. Han rakk likevel å veksle noen raske ord med Claudia mens hun lå på båren bakpå snøscooteren som fraktet henne ned fra løypa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.