- Hun kommer til å bli fly forbanna, men det får hun bare bli

Brækhus slår tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cecilia Brækhus (33) og tittelutfordrer Jennifer Retzke (29) har havnet i ordkrig før lørdagens kamp i København. På dagens pressekonferanse tordnet blant andre Brækhus-promotor Nisse Sauerland mot den tyske jenta.

Den ubestridte verdensmesteren fra Bergen valgte også selv å slå tilbake mot påstandene om at hun er en diva. Samtidig satte hun ut en «etterlysning» av Retzke, da hun uteble fra dagens mediemøte.

- Jeg tror hun kommer til å bli «pissed» - manageren og promoteren hennes også. De er jo litt crazy. Så jeg tror hun kommer til å bli fly forbanna, men det får hun bare bli. He-he. Vi skal ha det litt moro med de denne uken her, forteller Brækhus til Dagbladet om hvordan hun tror motstanderen vil reagere på stuntet.

- Blir tent Det var 13. september 33-åringen ble ubestridt verdensmester og kompletterte beltesamlingen sin ved å slå kroatiske Ivana Habazin. Med det oppgjøret fulgte det samtidig et krav om at hun måtte gi IBF-forbundets nest beste utøver et tittelforsøk i neste kamp.

Derfor entrer Brækhus lørdag ringen for å møte Retzke, selv om tyskeren knapt kan ses på som en verdig motstander for tidenes beste kvinnelige bokser. Forskjellene mellom de to er store også mellom slagene. For mens Brækhus lever godt av boksingen, har Retzke en åtte til fire-jobb å forholde seg til i Tyskland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer