- Hun kommer til å ruse på meg og slå villt i starten

Men Brækhus er sikker på ny seier.

TRYGG PÅ SEIER: Cecilia Brækhus føler seg temmelig trygg på at hun vinner en ny seier i Herning lørdag kveld. Her fra forrige kamp, mot svenske Mikaela Luréns. Foto: Heiko Junge / Scanpix
TRYGG PÅ SEIER: Cecilia Brækhus føler seg temmelig trygg på at hun vinner en ny seier i Herning lørdag kveld. Her fra forrige kamp, mot svenske Mikaela Luréns. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Cecilia Brækhus møter serbiske Eva Halasi i messesenteret i Herning lørdag kveld, og hun føler seg veldig trygg på en ny seier.

- Jeg tror nok at jeg kommer til å få en tøff kamp, men jeg føler meg trygg på at det skal gå bra, sier Cecilia Brækhus til NTB.

Hun veide inn på 65,8 kg, mens motstanderen var 1,3 kg lettere. Det bør ikke bety noe, men det viser at Brækhus har beholdt både vekta og formen siden forrige kamp mot Mikaela Laurén i Rostock for tre uker siden.

Da vant den norske jenta en imponerende knockoutseier i sjuende runde. Mye kan tyde på at det blir en kort kamp denne gangen også, for selv om Halasi har vunnet seks av åtte kamper - og alle seirene hennes er kommet på knockout - så har hun også to tap, og begge gangene er hun slått ut.

En av dem som har slått henne ut er Jessica Balogun, ei jenta Cecilia Brækhus er sparret mye mot.

- Jeg har lagt merke til at hun ble slått ut av Balogun. Det gjør meg trygg på seier, sier Brækhus.

Sliten Hun legger ikke skjul på at hun er litt sliten, men er innstilt på å gjøre en god kamp mot Halasi, selv om det ikke er mer enn tre uker siden den forrige kampen.

- Det er på'n igjen, og jeg tar det som det kommer, men jeg kommer nok ikke til å bokse to kamper så tett på hverandre igjen, sier Cecilia til NTB.

- Treningen min før den forrige kampen var tøff, og jeg burde nok hatt en litt lengre pause før jeg skulle i aksjon igjen. Jeg burde hatt litt mer tid til å hente meg igjen. Det går både på det fysiske og mentale, sier hun.

- Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har hatt litt problemer med motivasjonen før denne kampen. Det tar på å bokse så ofte, legger hun til.

Tøff - Jeg er forberedt på at det kommer til å bli en ny tøff kamp, og jeg er forberedt på at Halasi kommer til å satse maksimalt i åpningen. Hun kommer nok til å ruse mot meg og slå vilt til å begynne med, men det skal jeg kunne takle, sier Brækhus.

Hun satser ikke alle VM-titlene sine i kampen mot Halasi. Det er beltene i World Boxing Council (WBC) og World Boxing Organization (WBO) hun setter på spill. Tittelen i WBA (World Boxing Association) vil hun ikke ta sjansen på å ofre denne gangen.

- Nå er jeg ferdig med innveiingen, så nå er det tid for å spise et skikkelig måltid. Etter det blir det å slappe av på rommet mitt her i Herning i kveld. Jeg kommer nok til å krype tidlig til sengs for å være skikkelig i form til lørdagens kamp, sier Cecilia Brækhus til NTB.

Etter lørdagens kamp kommer hun ikke til å bokse mer i år. Neste kamp for henne blir trolig i slutten av januar eller begynnelsen av februar, og hovedmålet hennes første halvår i 2011 blir å vinne VM-tittelen i International Boxing Federation (IBF). Hun håper å ta den tittelen også før sommerferien.

(NTB)