- Hun og moren hennes angrep meg, klorte meg og slo meg

Eks-mannen anklager tennisstjernen Martina Hingis for vold.

LYKKELIGERE TIDER: Thibault Hutin og Martina Hingis fotografert sammen i 2011. Siden den gang har forholdet blitt ødelagt. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGERE TIDER: Thibault Hutin og Martina Hingis fotografert sammen i 2011. Siden den gang har forholdet blitt ødelagt. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Tennisstjernen Martina Hingis privatliv har vært turbulent i årevis, og nylig ble hun separert fra mannen Thibault Hutin, som hun giftet seg med i 2010.

Nå skaper Hutin store overskrifter i sveitsisk presse, med anklager om at Hingis gikk fysisk til angrep på ham, sammen med sin mor Melanie Molitor og hennes kjæreste Mario Widmer.

Hutin hevder den sveitsiske jenta oppsøkte ham hjemme, og at besøket ble langt fra vennlig.

- I løpet av diskusjonen gikk hun og moren til angrep på meg, de slo meg og klorte meg, sier Hutin til den sveitsiske tabloidavisa Blick, i et intervju som er gjengitt av blant annet International Business Times og Aftonbladet.

Truffet av dvd-spiller Forholdet mellom de to tok slutt etter Hutins gjentatte påstander om Hingis' utroskap, og 26-åringen har lite godt å si om sin tidligere kjærlighet.

- Først var hun utro mot meg, så forsøkte hun å sabotere bilen min. Jeg er oppdratt til å ikke slå kvinner. Jeg prøvde å unnvike alle slagene, men Mario Widmer traff meg i hodet med en dvd-spiller, sier han.

Ifølge Thibault Hutin måtte han tilkalle politiet etter hendelsen, og hevder Martin Hingis og hennes medhjelpere også stjal kredittkortene og passet hans. Politiet skal ha tvunget Hingis til å levere eiendelene tilbake.

«Oppspinn» Martina Hingis brøt forlovelsen med advokaten Andreas Bieri i april 2010, da hun møtte Hutin. Hun har tidligere vært sammen med Sveriges tennisess Magnus Norman.

For noen uker siden ble hun fotografert sammen det som skal være hennes nye kjæreste under US Open i New York.

32-åringens' representanter avviser Thibault Hutins historie fullstendig, og kaller den «rent oppspinn».

Hingis tok en pause som tennisspiller i 2002, på grunn av skader.

I 2006 var hun tilbake igjen, men bare for en kort periode, før en kokainskandale ødela for henne. Tidligere i år gjorde hun enda et comeback, men denne gangen bare i double.