Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Hun prøvde å presse ut Premier League-stjerne for 100 000 pund

Da gikk familiefaren og fotballstjerna til retten for å slippe omtalen av utroskapen.

VILLE SNAKKE UT: Imogen Thomas. Foto: Stella Pictures
VILLE SNAKKE UT: Imogen Thomas. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Over 30 Premier League-stjerner har fått beskyttelse fra rettsvesenet i Storbritannia mot omtale av utroskapen deres.

Avgjørelsene, som kalles «gagging orders», nekter avisene å omtale forholdene.

Den mest omtalte elskerinnen knyttet til disse sakene er Imogen Thomas, modell og tidligere Big Brother-deltaker, som angivelig hadde forhold til en av Premier Leagues aller beste og mest respekterte spillere, som er gift familiefar.

Thomas ønsket å snakke ut om forholdet i tabloidavisa The Sun, noe hun antakelig ville fått godt betalt for. Men spilleren gikk til retten og vant. Thomas anket avgjørelsen, men ble i dag avvist, melder blant annet Telegraph.

- Utpressing Ifølge avgjørelsen, som du kan lese her, skal Thomas ha forsøkt å presse fotballspilleren for penger mot at hun ikke stod fram og fortalte om forholdet.

Hun skal først ha sagt at hun ønsket 50 000 pund, omtrent 450 000 kroner. Hun skal da ha avtalt et møte mellom de to på et hotell der de to snakket om saken. Spilleren nektet å betale pengene, men ga henne en signert drakt. Spilleren begynte så å mistenke Thomas for å ha arrangert møtet slik at de to ble fotografert av The Sun sammen.

13. april sendte spilleren en tekstmelding til Thomas, der han gikk med på å betale noe. Hun svarte da at hun ønsket 100 000 pund. Dagen etter gikk spilleren til retten.

Imogen Thomas er sjokkert over avgjørelsen og beskyldningene mot som kommer fram i den.

- Igjen blir mitt navn og rykte dratt ned i søpla, mens mannen jeg hadde et forhold til kan gjemme seg, sier Thomas ifølge Guardian.

- Jeg får ikke lov til å forsvare meg. Det er noe som er seriøst galt med loven, sier Thomas.

Omdiskutert En annen gift Premier League-spiller fikk for øvrig i dag gjennomslag for en tilsvarende avgjørelse mot selskapet som gir ut The Sun og News of the World, skriver Guardian.

Bruken av «gagging orders» er blitt svært omdiskutert i Storbritannia, spesielt etter at en Twitter-konto publiserte mange navnene og beskyldningene som pressen er blitt nektet å omtale.

Statsminister David Cameron har advart dommmerne mot å skape egne lover som beskytter privatlivet. Han sier at det er opp til parlamentet å lage balansen mellom privatliv og pressefrihet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media