Hun sjokkerte alle fem måneder etter fødselen. Nå vil muskelmammaen tilbake igjen

Lopes-Schliep satser mot OL.

MUSKULØS: Kanadiske Priscilla Lopes-Schliep ga publikum hakeslepp da hun gjorde comeback etter fødsel i 2012. Nå satser hun igjen. Foto: SCANPIX/AP/The Canadian Press
MUSKULØS: Kanadiske Priscilla Lopes-Schliep ga publikum hakeslepp da hun gjorde comeback etter fødsel i 2012. Nå satser hun igjen. Foto: SCANPIX/AP/The Canadian Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da kanadiske Priscilla Lopes-Schliep for tre år siden kom tilbake på hekkeløpsbanen fem måneder etter å ha blitt mor, hevet friidrettspublikummet øyenbrynene.

Den muskuløse kroppen hennes var direkte oppsiktsvekkende.

Lopes Schliep tok bronse i OL i Beijing i 2008, og i 2010 var hun rangert som verdens beste hekkeløper. Kroppen skyldes både trening, og at hun lider av sykdommen lipodystrofi, som påvirker fettvevet i kroppen og kjennetegnes av et markant tap av kroppsfett, som NTB skrev den gangen.

Nå satser 32-åringen, mor til to, på OL-comeback.

Akkurat som før Ifølge et mai-intervju med lokalavisa durhamregion.com drømmer Priscilla Lopes-Schliep om å konkurrere om medaljer i Rio neste sommer.

- Hvis jeg finner et sted å trene så jeg kan starte opp før høsten, så ser jeg ikke noen grunn til at det ikke skal gå, sier hun.

- Når jeg trener, så tenker jeg «jøss, dette er akkurat som før». Bare jeg tøyer godt og tar noen isbad her og der, så er potensialet der. Jeg vet hvordan man løper hekk, sier 32-åringen.

Problemet er ifølge lokalavisa at Lopes-Schliep bor i Nebraska, 22 timer i bil unna treneren sin, og sliter med å finne treningsfasiliteter i nabolaget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.